PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzonspor'dan 4 imza


MetinCeylan
05-23-2008, 17:39
Karakter boyutu : http://www2.internethaber.com/images/font_01.gif http://www2.internethaber.com/images/font_02.gif http://www2.internethaber.com/images/font_03.gif http://www2.internethaber.com/images/font_04.gif
http://www2.internethaber.com/images/news/63549.jpg
Trabzonspor'dan 4 imza
23 Mayıs 2008 Cuma 15:08
Büyükler daha hoca bulamadı. Ama Trabzorspor transferde dörtnala gidiyor. Arka arkaya 4 futbolcuya imza attırdılar.


Trabzonspor geçtiğimiz sezonu taraftarına unutturmak istiyor. Başkan Sadri Şener ve ekibi transfere hızlı başladı.. Sessiz sedasız ve derinden gidiyorlar. Bakalım transferin hızlı takımı bu çalışmaların meyvesini alabilecek mi?
Transferin hızlı takımı Trabzonspor, Ceyhun, Cale ve Colman'dan sonra Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'dan Remzi Giray Kaçar'ı da renklerine bağladı.
GİRAY SAĞBEK VE STOPERDE OYNUYORhttp://www.internethaber.com/images/other/kacar.jpg
Gençlerbiriliği OFTAŞ Spor'un başarılı defans oyuncusu Giray Kaçar, Trabzonspor ile ön protokol imzaladı. Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Aytekin'in Çukurambar'daki bürosunda biraraya gelen taraflar, Giray'ı 3 yıllığına Trabzonsporlu yapan ön protokolü imzaladılar. Genç oyuncu için başkent ekibine 2 milyon 750 bin dolar bonservis bedeli ödenecek. Stoper ve sağ bek mevkiinde oynayabilen Giray ise yıllık 600 bin dolar para alacak.
CALE KİMDİR
Trabzonspor Kulübü, Hırvatistan'in Dinamo Zagreb takımı oyuncusu Hrvoje Cale ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.http://www.internethaber.com/images/other/cale.jpg
Zagreb'de 1985 yılında doğan Cale, savunmanın solunda görev yapıyor. 2003-2004 sezonundan itibaren Dinamo Zagreb'in formasını giyen Cale, 1.84 santimetre boyunda. Dinamo Zagreb'de 80 lig maçına çıkan Cale, 3 gole imza attı. Hırvatistan 16 Yaş Altı ve 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda görev yapan Cale, 1 defa da Hırvatistan (A) Milli Takım formasını giydi.
OYUN KURUCU COLMANhttp://www.internethaber.com/images/other/colman.jpg
Bordo-mavili kulüp, Belçika'nın Germinal Beerschot takımında forma giyen Arjantinli oyuncu Gustavo Colman ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Colman orta sahada oynuyor ve iyi bir oyun kurucu özelliğiyle biliniyor.
GURBETÇİ CEYHUN SAVUNMA VE ON LİBERODA OYNUYOR

Almanya'nın Münih kentinde 1987 yılında doğan Ceyhun Gülselam, 8 yaşında, Bayern Münih'in altyapısında futbola başladı. http://www.internethaber.com/images/other/ceyhun.jpgBu takımın altyapısında 8 yıl oynayan Ceyhun, daha sonra Almanya Üçüncü Lig takımlarından Unterhaching'e geçerek profesyonel oldu.
Savunma ile ön libero mevkilerinde oynayan 1.92 cm boyundaki Ceyhun, 26 Mart 2008'de Belarus ile oynanan dostluk maçında Türkiye (A) Milli Futbol takımı forması giymişti
kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=142139