PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zico'dan veda sözleri


alfonzo28
05-23-2008, 14:35
http://www2.internethaber.com/images/news/56780.jpg
Zico'dan veda sözleri
23 Mayıs 2008 Cuma 09:50
UEFA'nın resmi internet sitesinde yazan Zico veda eder gibiydi. O sözleri okuyanlar Zico'nun artık bitirmiş olduğu kanaatine vardılar.

Brezilyalı hoca, "F.Bahçe ile Şampiyonlar Ligi'nde olmak çok büyük bir ayrıcalıktı. Taraftarı hiç unutmayacağım. F.Bahçe'ye bana kazandırdığı tecrübe için çok teşekkür ederim. Bu mantaliteyle çok başarılı olacaklarını düşünüyorum" dedi.

Brezilyalı teknik adam, "Artık kalmam çok zor. Görüşmeler pek iyi gitmiyor. Benim teknik ekibimle ilgili sıkıntılar var ve sözleşmemin bitmesine sadece 15 gün kala konuşmaya başlamak açıkçası beni oldukça üzdü. İki yıl emek vermiş biri olarak daha önce bu görüşmeleri yapmış olmamız gerekirdi" dedi.

TRANSFERLERDEN HABERİM YOK

Brezilyalı hoca, Fenerbahçe için adı geçen Eto'o ve Shevchenko'nun Türkiye'ye gelme ihtimali üzerine sorulan soruya da şok bir yanıt verdi: "Transferler hakkında hiçbir bilgim yok. Takıma yapılması gereken transferlerle ilgili yönetime bir rapor sundum. Ancak transfer konusunda yönetimle herhangi bir konuşma yapmadık."

KAYBETMEK UTANÇ DEĞİL

Zico, F.Bahçe'nin şampiyonluğu neden kaybettiği yönündeki bir soruya ise, "Sezon başında sakatlıklar nedeniyle sorun yaşadık ve kafamız daha çok Şampiyonlar Ligi'ndeydi. Ligin başında puanlar kaybettik ve Carlos'un da sakatlanması planlarımızı alt üst etti. Ama ben takımımla gurur duyuyorum ve şampiyonluğu G.Saray'a kaptırmaktan utanılacak bir durum olmadığını düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Takımın daha başarılı olması için tecrübeye ihtiyacı olduğunu kaydeden başarılı teknik adam, "Büyük organizasyonlarda yer aldıkça tecrübe edinirsinz ve yeni şeyler öğrenirsiniz. Özellikle deplasmanlarda daha cesur oynamamız gerekiyor. Ama bu zamanla oluşacak şeyler" diye konuştu


kaynak (http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=142050)