PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte Kartal'ın transfer listesi


alfonzo28
05-23-2008, 14:32
http://www2.internethaber.com/images/news/63505.jpg
İşte Kartal'ın transfer listesi
23 Mayıs 2008 Cuma 11:12
Transfer çalışmalarına son sürat giren Beşiktaş, görüştüğü oyuncuları açıkladı.

Yönetim borsaya Udineseli Coda ve Sivok, Laziolu Stendardo, Panathinaikoslu Seric, Lensli Coulibaly, Mattersburglu Cem Atan ile Schalkeli Bordan ve Kobiashvili’nin isimlerini bildirdi.

Schalke’nin orta sahasında oynayan Kobiashvili için çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğü belirtildi.

Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına son sürat giren Beşiktaş Kulübü dün İMKB’ye görüştüğü oyuncuların tam listesini yolladı.
GÖRÜŞMELERE BAŞLANDI

Siyah-beyazlı yönetimden yapılan açıklamada, “Udinese’den Andrea Coda ve Tomas Sivok, Lazio’dan Guglielmo Stendardo, Lens’ten Adama Coulibaly, Mattersburg’dan Cem Atan, Schalke 04’ten Marcelo Bordan ve Levan Kobiashvili, Panathinaikos’tan Anthony Seric’in transferleri konusunda kendileri ve kulüpleriyle görüşmelere başlanmıştır” denildi.

Yönetimin verdiği listede prensipte el sıkışıldığı duyurulan Udineseli Zapatocny’nin olmaması dikkat çekti. Bu oyuncuyla görüşmelerin tıkandığı bildirildi.
ÖN PROTOKOL İMZALAMADIK
Gelecek sezon herkesin takdir edeceği bir Beşiktaş için uğraştıklarını belirten menajer Sinan Engin ise “Basında yazıldığı gibi Sivok ve Zapotocny ile henüz bir ön protokol imzalamadık. Zapotocny görüşmelerinde önemli mesafe kaydettik fakat bu oyuncu ile Temmuz ayı içerisinde sözleşme imzalayacağız. Henüz işini bitirme noktasına getirmediğimiz Sivok bile Zapotocny’den önce imza atabilir” ifadelerini kullandı.

ÇOK OYUNCU VAR

Transferde görüştükleri birçok oyuncunun bulunduğunu kaydeden Engin, “Avusturya’nın Mattersburg takımında forma giyen Cem Atan da temasta olduğumuz oyunculardan biri. Bunun yanında Almanya’nın Schalke 04 takımında forma giyen Gürcü orta saha oyuncusu Levan Kobiashvili de görüştüğümüz oyunculardan bir diğeri” dedi.



kaynak (http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=142105)