PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alex'ten Semih'e övgüler


Kalpsiz_
11-25-2007, 05:16
Fenerbahçe'de, attığı 3 golle yıldızlaşan Alex'ten partneri Semih'e büyük övgü
Turkcell Süper Lig'de Ankaraspor'u 4-2 yenen Fenerbahçe'de, attığı 3 golle yıldızlaşan isim olan Alex, kazandıkları için çok mutlu olduğunu söyledi.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Brezilyalı futbolcu, “Kazandığımız için çok mutluyum. 3 gol atmak da benim için ayrıca bir mutluluk oldu” dedi.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde hafta içinde yapacakları FC Inter karşılaşmasıyla ilgili olarak, yarından itibaren tamamen bu karşılaşmayı düşüneceklerini vurgulayan Alex, “Inter ile yapacağımız maçtan, gruptan çıkmayı garantilemiş olarak dönmek istiyoruz. Fenerbahçe, her zaman kazanmak için sahaya çıkar” diye konuştu.

Ayrıca, takım arkadaşı Semih'in performansının sorulması üzerine de Alex, “Semih çok kaliteli bir oyuncu. Bunu her zaman söylüyorum. Yalnızca topu aldığı zaman daha sakin olması gerektiğini ve antrenmanlarda yaptığını maçlarda sahaya yansıtması gerektiğini ben ona söylüyorum. O iyi bir golcü. Semih ile oynamaktan keyif alıyorum” yanıtını verdi.

SEMİH: “RAHAT BİR GALİBİYET ALDIK”

Ankaraspor karşısında Fenerbahçe'nin 2. golüne imza atan Semih Şentürk, rakiplerinin iyi bir ekip olduğunu kaydederek, “Ancak biz de lige verilen arayı iyi değerlendirdik. Evimizde yaptığımız maçları kazanmak istiyorduk ve bunun için mücadele ettik. Rahat bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum” derken, FC Inter maçı için ise, “Biz onları kendi evimizde yendik, onlar da bizi kendi evlerinde yenmek isteyecekler. Kıran kırana bir maç olacak” diye konuştu.
Kaynak: AA