PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gözlüksüz çıkmam abi!


MetinCeylan
05-22-2008, 17:54
http://www2.internethaber.com/images/news/63461.jpg
Gözlüksüz çıkmam abi!
22 Mayıs 2008 Perşembe 15:58
Erdoğan kara gözlüklerini çıkarmıyor. Bir süre daha onu böyle göreceğiz. Üstelik artık içerde de takıyor.



İNTERNETHABER

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı bir süre gözündeki siyah gözlüklerle göreceğiz. Bu doktor önerisi... Sağ gözündeki sorun için Erdoğan sadece dış mekanda değil artık içerde de siyah gözlük kullanıyor.

Başbakan resmi karşılama ve protokol görüşmelerinde de gözlüklerini çıkarmıyor. Avusturya Cumhurbaşkanı Hienz Fischer'i ziyaretinde de gözlükleri yanındaydı.
http://www.internethaber.com/images/other/1.20080522155015.jpg
Başbakan Erdoğan artık içerde de
gözlük takıyor... Cumhurbaşkanı
Fischer ile görüşmesinde de
gözlüklerini çıkarmadı.
Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen görüşmede Erdoğan, siyah gözlükleri ile objektiflere gülümsedi. Saat 13.15'te başlayan görüşme yaklaşık 5 dakika sürdü. Görüşme basına kapalı olarak yapıldı.

Fischer ve Erdoğan daha sonra, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), Türk Avusturya İş Konseyi Toplantısı kapsamında düzenlenen heyetler arası görüşmeye katıldılar.

GÖZLÜKLER DOKTOR TAVSİYESİ

Başbakan Erdoğan'ın sağ gözünde mikrop kapmasına bağlı olarak enfeksiyon meydana geldi. İstanbul'a gelen Erdoğan özel bhttp://www.internethaber.com/images/other/1.20080522154306.jpg
GÖZÜ KIPKIRMIZI
Başbakanın sağ gözü mikrop kaptığı için
kıpkırmızı oldu. ir hastanede üç profesörün katıldığı bir incelemeden geçti.

Erdoğan'a doktorlar bir süre siyah gözlük kullanmasını önerdiler. Siyah gözlükler ışıktan rahatsız olduğu için tavsiye edildi.

Erdoğan'ın gözünün 10 gün içinde iyileşeceği söyleniyor. O güne kadar da başbakanı ister içerde ister dışarda siyah gözlükleri ile göreceğiz.

DOKTORLARIN AÇIKLAMASI

Dünya Göz Hastaneler Grubu Medikal Direktörü Prof. Dr. Hayati Tolun, Erdoğan'ın göz rahatsızlığı ile ilgili şu bilgileri verdi:

"Önemli bir sorun yok. Bulaşıcı bir mikrobik hastalığı var. En fazla 10 günde iyileşecek. Cerrahi operasyon söz konusu değil. Tozdan uzak durması gerekiyor. Işıktan rahatsızlık olur."
kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=141887