PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yarı fiyatına LCD TV


DİGİMAX
05-22-2008, 13:34
http://www2.internethaber.com/images/news/63402.jpg

Bu yıl ilki gerçekleştirilen Bimeks Garaj Günleri çadırında LCD ve plazma televizyondan bilgisayara, monitörden ev sinema sistemine, oyundan yazıcıya kadar binlerce ürün, yüzde 50'ye varan indirimlerle sunuluyor.

Bimeks'ten yapılan açıklamaya göre, 26 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında Garaj Günleri Çadırı'nı ziyaret edenler teknoloji ürünlerini piyasa fiyatının çok altında sahip olma imkanını yakalayacak.

Bimeks Garaj Günleri kapsamındaki ürünler; seri sonu ambalajı bozulmamış, teknik hiçbir sorunu bulunmayan sıfır ürünler, teşhirde kullanılmış veya ambalajı zarar görmüş ama teknik hiçbir hasarı bulunmayan ürünler ve teknik servis tarafından onarım görmüş ürünler olmak üzere üç grupta toplanıyor. Teknik servis onarımı görmüş ürünler kırmızı etiketle ve ekstra yüzde 10 indirimle satılıyor.

Etkinlik kapsamında satılan ürünlerde iade ve değişim yapılamazken tüm ürünler 2 yıl garanti kapsamında satışa sunuluyor. Bimeks, ürünün arızalı çıkması durumunda teknik destek hizmetini garanti ediyor.

Bimeks Garaj Günleri, Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından organize edilen Gençtival kapsamında gerçekleştiriliyor.

тσѕυη
05-23-2008, 23:03
akıllıca bir iş, ürünler ellerinde patlamamış olur :D