PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray eksik gitti


Kalpsiz_
11-25-2007, 00:17
Galatasaray, Trabzonspor ile yapacağı karşılaşma için Trabzon'a eksik gitti.
Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor ile yarın yapacağı karşılaşma için Trabzon'a gitti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde son çalışmasını yaparak hazırlıklarını tamamlayan sarı-kırmızılı takım, Atatürk Havalimanı'ndan Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağıyla Trabzon kentine hareket etti.

Sarı-kırmızılı takımda, sakatlıkları bulunan Hakan Şükür, Linderoth, Bouzid, Nonda, Ayhan ve Okan, Trabzonspor maçı kadrosuna alınmayarak İstanbul'da bırakılırken, tedavileri süren bu oyuncuların bugün takımdan ayrı olarak sahada ve salonda çalıştıkları bildirildi.

SEZGİN: "TRABZON'DAN PUANLARLA DÖNMEK İSTİYORUZ"

Yolculuk öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Trabzon'dan puanlarla dönmek istediklerini söyledi.

Trabzonspor'un güçlü bir kadroya sahip olduğunu vurgulayan Sezgin, “Rakibimiz iyi bir takım. Seyircisiz oynama cezaları da bitti. Mutlaka bu avantajlarını kullanmak isteyecekler. Ama bizim de sakatlarımıza rağmen iyi bir kadromuz var. Trabzon'dan puanlarla dönmek istiyoruz. Umarım bütün düşündüklerimizi sahaya yansıtırız” dedi.

Sezgin, takımda sakat oyuncuların sayısının fazla olmasıyla ilgili olarak da “Sakatlıkların aynı anda olması bir takım için tabii ki dezavantaj ama Galatasaray'ın kadrosundaki tüm arkadaşların bu maçları kaldıracağını biliyoruz. Maça 11 kişi çıkacağımıza göre bir eksiklikten söz etmek doğru değil. Keşke onlar da aramızda olsaydı” ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA

DİGİMAX
11-25-2007, 00:23
Nonda ve lindorethin oynamaması kötü oldu..

samet_gs
11-26-2007, 22:59
serkan bu maça da 11 de çıkacak ve inanıyorum en az 1 gol atacak..