PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kanarya'yı kaptan uçurdu


Kalpsiz_
11-25-2007, 00:11
Turkcell Süper Lig'de Ankaraspor'u 4-2 yenen Fenerbahçe, kaptanı Alex ile coştu.
Sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe'nin 12. haftada deplasmanda Kayserispor'a 2-1 yenildiği maçta forma giyemeyen Brezilyalı futbolcu, sakatlığı geçtikten sonra forma giydiği 13. haftadaki Ankaraspor mücadelesinde, takımının 3 golüne imzasını attı. Maçın henüz 3. dakikasında Deivid'in arapasında ceza alanına giren Alex, pozisyonu iyi değerlendirerek, takımını 1-0 öne geçirdi.

Brezilyalı futbolcunun 3. dakikada attığı gol, Fenerbahçe'nin bu sezon ligde en erken bulduğu gol oldu. Sarı-lacivertli ekibin maçı 2-1 önde götürdüğü sırada 74. dakikada kendisinin 2., takımının 3. golünü atan Brezilyalı futbolcu, bu golden 2 dakika sonra 76. dakikada Fenerbahçe'nin 4. golüne imzasını attı. Brezilyalı futbolcu, Ankaraspor maçında attığı 3 golle, ligde toplamda 5 gole ulaştı.

Alex sarı kart cezalısı

Bu sezon ligde toplamda 4. sarı kartını gören Alex, 14. haftadaki Denizlispor maçında cezalı duruma düştü. Bu sezon lig maçlarında 4. haftada Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, 6. haftada Bursaspor ve 8. haftada Vestel Manisaspor maçlarında sarı kart gören Brezilyalı futbolcu, 13. hafta mücadelesinde bu akşam Ankaraspor karşısında gördüğü kartla toplamda 4. sarı karta ulaştı.

Semih 6. golüne ulaştı

Fenerbahçe'de bu sezon yıldızı parlayan forvet oyuncusu Semih, Ankaraspor maçında attığı golle bu sezonki 6. golünü kaydetti. 13. hafta geride kalırken, sarı-lacivertli ekipte en golcü futbolcu olan Semih, takımının kaydettiği toplam 22 golün 6'sına imzasını koydu.

Taraftar ödülleri dağıtıldı

''Fenerlist'' ve ''antu.com'' taraftar grubu organizasyonuyla düzenlenen 2006-2007 sezonu taraftar ödülleri, maçın devre arasında düzenlenen törenle verildi. Törende, internette yer alan bu iki gruba üye taraftarların verdikleri oylarla belirlenen ödüller sahiplerine verilirken, törene katılmayan Fenerbahçeli sporculara iletilmek üzere ödülleri başkalarına iletildi.

Geçen sezonun ikinci yarısında Beşiktaş ile yapılan maçta attığı gol yılın golü seçilen Kezman'ın yanısıra, asbaşkan Ali Koç, 100. yıl marşını hazırlayan sanatçı Kıraç'a da ödül verildi.

Törenin ardından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu topluluk birarada fotoğraf çektirdi.

Notlar

Karşılaşmanın 90. dakikasında Ankarasporlu futbolcu Emre Aşık, yerde yattığı sırada Fenerbahçeli futbolcu Roberto Carlos'un gülerek, Emre için köşeye eliyle ''çıkarın'' işareti yapması dikkat çekti.

Fenerbahçe, bu sezon ligde 2. kez bir maçta 4 gol attı. Sarı-lacivertliler, 9. haftada Konyaspor'u Kadıköy'de 4-1 yenmişti.
Kaynak: AA