PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fener'e son aday Oliveira


MetinCeylan
05-20-2008, 17:34
http://www2.internethaber.com/images/news/63275.jpg
Fener'e son aday Oliveira
20 Mayıs 2008 Salı 17:01
Sarı-Lacivertliler; Shevchenko, Kanoute, Love ve Baptista'dan sonra Ricardo Oliveira için nabız yoklamaya başladı.


Geçen sezon forvetteki sıkıntıları yeniden yaşamamak için dünyaca ünlü isimlerle görüşen Fenerbahçe, listedeki isimlere sürekli yenilerini ekliyor...
Sarı-Lacivertli yönetimin gündemine gelen son isim ise Ricardo Oliveira oldu. İspanya'da küme düşen Zaragoza'da 17 gol atarak herkesin dikkatini çeken Brezilyalı yıldızın bonservisi Milan'da bulunuyor. Yönetim, geçen sezon başında transfer etmek istediği Oliveira için yeniden nabız yoklamaya başladı.

BREZİLYALILAR OLUMLU ETKEN
Milan'ın kadroda bulunan Kaka, Filippo Inzaghi, Gillardino ve Pato gibi forvetler nedeniyle yeniden takıma dönen Ricardo Oliveira'yı satmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fenerbahçe yönetiminin, en geç 1 hafta içinde İtalyan kulübüyle temasa geçip pazarlıklara başlaması bekleniyor.
Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir takıma gitmek isteyen Sambacı'nın Fenerbahçe'deki vatandaşlarının çokluğu nedeniyle teklifi kabul edebileceği gelen haberler arasında.

RICARDO OLIVEIRA KİMDİR
28 yaşında ve 1.83 boyundaki Ricardo Oliveira; Valencia, Real Betis, Milan ve Zaragoza gibi kulüplerin formasını giydi. Zaman zaman Brezilya Milli Takımı'nda da görev yapan yıldız futbolcu, sürati ve sert şutlarıyla defansların korkulu rüyası.

kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=141693