PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Demet'ten Diyarbakır gafı!


alfonzo28
05-20-2008, 12:55
http://www2.internethaber.com/images/news/42604.jpg
Demet'ten Diyarbakır gafı!
20 Mayıs 2008 Salı 09:05
Demet Akalın konser veriyordu. İzleyiciden istediği tepkiyi alamayınca öyle büyük bir pot kırdı ki... Bakın neler söyledi?

İNTERNETHABER
Mankenlikten şarkıcılığa geçen Demet Akalın yüzyılın potunu kırdı. Konserinde kendisini alkışlamayan seyirciye "Diyarbakırdan mı geldiniz hepiniz? Dağdan mı geldiniz? Moron moron bakıyorsunuz" diyerek kendince tepki gösterdi.
Akalın önceki akşam Bodrum'da konser veriyordu. Önce her şey normaldi. Seyirciye "hoş geldiniz" dedikten sonra şarkısını söyledi. Fakat beklediği tepkiyi alamamıştı. Kimse alkışlamıyordu. Mikrofonu eline alan Demet Akalın güya seyirciyi "gaza getirmeye" çalıştı... Ancak ağzından çıkanı kulağı duymuyordu. Konser alanında Akalın'ın sesi şöyle yankılandı:
DİYARBAKIR'DAN MI GELDİNİZ, DAĞDAN MI GELDİNİZ?
"Ne oldu soğuktan ağzınız diliniz tutulmuş olabilir de bari tempo tutun. Abi Diyarbakır'dan mı geldiniz hepiniz? Dağdan mı? Nereden geldiniz anlamadım yani. Moron moron bakıyorsunuz abi. İnsan bir tempo bir alkış yapar. Çok ruhsuz başladınız geceye."
İZLEYİCİ ÖNCE TEPKİ GÖSTERDİ, SONRA ALKIŞLADI
Zaten soğuk olan hava bir anda buz kesti. Bazı seyirciler Akalın'a tepki gösterip "yuh" çektiler... Ancak Akalın kırdığı potun farkında değildi. Konserine devam etti... "Morona" benzettiği izleyiciler de bir süre sonra ona eşlik ettiler...

kaynak (http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=141595)