PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş'ta erkan veda


MetinCeylan
05-19-2008, 16:41
http://www2.internethaber.com/images/news/61388.jpg
Beşiktaş'ta erkan veda
19 Mayıs 2008 Pazartesi 16:25
Büyük umutlarla transfer edilmişti. Beşiktaşlılar ondan çok şey bekliyordu. Ama kaybolup gitti ve kapı önüne kondu.


İNTERNETHABER- Beşiktaş'ın bu sezon başında Fenerbahçe'den bonservis bedeli olmadan transfer ettiği Mehmet Yozgatlı, siyah beyazlı formaya veda etti. 3 yıllık sözleşme imzalayan sağ kanat oyuncusu, ilk yılın sonunda sözleşmesi tek taraflı feshedildi. http://www.internethaber.com/images/other/u.20080519162515.jpg

Ağır sakatlıklar ve hayal kırıklığı yaratan performans teknik heyeti ve taraftarı hayal kırıklığına uğrattı. İlk yarıda bel fıtığı teşhisi konulan ve aylarca antremanlara bile çıkamayan Yozgatlı'ya psikolojik destek verilmişti. İkinci yarıda zar zor toparlanan Yozgatlı bu kez de takıma adapte olamadı ve ilk onbire giremedi.

Mehmet Yozgatlı ile 840 bin YTL garanti para ve 11 bin 200 YTL maç başı ücreti olmak üzere 2+1 yıllık sözleşme imzalanmıştı. Yozgatlı'nın sezon başında Sabah'a verdiği iddialı demeçleri geriye acı birer hatıra olarak kaldı:

"Orada yeterli şans ve desteği bulamadım. Bir oyuncu kendini güvende hissetmezse, yeteneklerini sergileyemez. Beşiktaş `ta performansımı ikiye katlayacağıma ve takımın değişmez futbolcusu olacağıma inanıyorum."

Ümit Milli forma altında 5 golü bulunuyordu. Fenerbahçe'de taarflı tarafsız herkesin beğenisi kazanmış ve 67 maçta 6 gol atmıştı. Mehmet Yozgatlı, Türkiye’de sırasıyla İstanbulspor Galatasaray, Adanaspor, İstanbulspor ve Fenerbahçe takımlarında forma giydi.
kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=141503