PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Isaksson'dan kötü haber


*fanii*
11-24-2007, 14:49
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/andreasisaksson001b.jpg


Isaksson'dan kötü haber

G.Saray'ın Ada ekiplerinden Manchester City'nin formasını giyen İsveçli kaleci Andreas Isaksson için yaptığı girişimlere İngiliz ekibinin teknik patronu Sven-Goran Eriksson yaptığı bir açıklama ile karşılık verdi.

Manchester City teknik direktörü Eriksson Isaksson'un ciddi bir şekilde gazetelerde G.Saray'a transfer olacağı haberlerinin ardından Eriksson yaptığı açıklamada İsveçli yeteneğin takımda kalacağını açıkladı. Eriksson Isaksson'un medyada yazıldığı gibi 1.3 milyon pounda transfer edilecek bir kaleci olmadığını vurgularken genç ismin EURO 2008'de İsveç Milli Takımı'nda görev yapacağı ve düzenli olarak Milli Takım'da görev yaptığına işaret etti. Son olarak tecrübeli çalıştırıcı M.City'de yaşanan bu kaleci sorununun tek sebebinin elindeki 3 kalecinin de çok iyi olmasından dolayı ortaya çıktığını ve herkesin 11'de forma bulmak istemesi yüzünden bazı dönemlerde oyuncuların mutsuzluk yaşayabileceğini söyledi.

Geçtiğimiz yaz yaşadığı sakatlıktan sonra bir türlü form tutamayan ve yeni düzelen Isaakson 2006 yılında Fransa'nın Rennes ekibinden 2 milyon pound karşılığında M.City'e transfer olmuştu. Yetenekli kalecinin M.City'nin Pazar günü Reading ile oynayacağı maçta ilk 11'de şans bulması bekleniyor.

elas
11-24-2007, 15:46
teşekkürler .........