PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ''Kazanmaya gidiyoruz''


*fanii*
11-24-2007, 14:47
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/Feldkamp092_2411.jpg


''Kazanmaya gidiyoruz''
Feldkamp, Trabzonspor maçı öncesi iddialı konuştu

Galatasarayımız'ın Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, yarınki zorlu Trabzonspor sınavı öncesinde umut verici açıklamalar yaptı. Maça çok iyi hazırlandıklarını ve takım içinde güzel bir havanın oluştuğuna dikkati çeken kurt hoca, “Hiç bir teknik direktör bir maça çıkarken beraberliğe oynayacaklarını söylemez. Namağlup gidiyoruz, ama beraberliklerimiz de var. Tabii ki beraberliğe oynarsanız mağlup olmanız çok olası... Bu nedenle kimse beraberlik için oraya gittiğimizi zannetmesin.”

‘Sıkıntı var, bahane yok’

Alman çalıştırıcı, takımda artan sakat oyuncu sayısının büyük sıkıntı olduğunu, ama bunun hiç bir zaman bahane edilemeyeceğini belirterek şunları söyledi: “Aslında sakatlıklar konusunda tam sınıra dayandık. Linderoth olsun, Hakan Şükür olsun, böyle giderse altyapıdan bazı futbolcuları çağırma durumumuz olabilir. Bazı sakatlıklardan ise hiç bahsetmiyorum. Sabri, Milli Takım’da sakatlanması sonrası 7 hafta oynayamadı. Ayhan çok önemli ameliyat geçirdi. Yine Okan’ın sakatlığı var...”

‘Sorun, yoğun maç trafiği’

“Ancak asıl sorun sakatlıkların olması değil, çok yoğun bir maç trafiği içinde olmamız. Hafta içi ve hafta sonu maçlar yapmamız bunu etkiliyor. Sakatlıkları konuşuyoruz, ama buna gerek yok. Trabzon’a götürecek kadar oyuncumuz var! Linderoth’un sakatlığı negatif bir durumsa, bu nedenle oynayacak Mehmet Topal veya Uğur’a, kendilerini ispat etmeleri için bir şans doğacak olması da pozitif bir düşünce. Olaya böyle de bakılabilir.”

elas
11-24-2007, 15:48
inş. öle olcak inş. teşekkürler