PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte Fener'in rüya planı


MetinCeylan
05-18-2008, 19:44
http://www2.internethaber.com/images/news/63085.jpg
İşte Fener'in rüya planı
18 Mayıs 2008 Pazar 19:35
Maldonado'nun yerine Gilberto Silva'yla anlaşan Fenerbahçe, hücum hattı için de süper isimlerle görüşüyor.


Maldonado'nun yerine Gilberto Silva'yı transfer etmek isteyen Sarı-Lacivertli yönetim, çok güçlü bir hücum hattı için de 4 süper seçenek belirledi.

SHEVA&VAGNER LOVE
F.Bahçe'nin en büyük hedefi Andriy Shevchenko... Ukraynalı yıldız için Chelsea'yle yoğun bir pazarlığa girişen Sarı-Lacivertliler, kesenin ağzını açtı. Milan'ın da bu transferden çekilmesi Fener'in elini güçlendiriyor. Yönetim, bu futbolcunun alınması durumunda ise partner olarak hızlı ve yıpratıcı Vagner Love'u düşünüyor. Sarı-Lacivertliler, Love için CSKA'yla görüşmelerini tüm hızıyla sürdürüyor.

KANOUTE&JULIO BAPTISTA
Birçok futbol otoritesine göre Fenerbahçe'nin ihtiyaçlarını en fazla karşılayacak forvet Frederik Kanoute... Sarı- Lacivertli yönetim, güçlü fiziği ve hava toplarındaki hakimiyetiyle İspanya Ligi'nin en iyi golcülerinden biri olan Mali'li yıldız için Sevilla'yla görüşme halinde. İspanyol kulübü, Şampiyonlar Ligi vizesi alamadığı için Kanoute'yi kesin olarak satacak. Fenerbahçe'nin Kanoute'nin yanına düşündüğü isim ise Julio Baptista... Brezilyalı yıldız hem Kanoute'nin partneri hem de Alex'in yanında ikinci ofansif orta saha oyuncusu olarak oynayabilecek özelliklere sahip. R.Carlos'un da vatandaşının transferi için devrede olduğu belirtiliyor.

CRESPO&VAGNER LOVE
F.Bahçe'nin en ciddi forvet adaylarından birisi de Crespo... 30 Haziran'da serbest kalacak olan Arjantinli'ye borservis ödenmeyecek olması transferi cazip hale getiriyor. Yönetim, Shevchenko gibi son vuruş ustası olan Crespo'yu renklerine katarsa, partner olarak da Brezilyalı Vagner Love'u renklerine bağlamayı planlıyor. Ancak Love'un bir porno yıldızıyla daha önce çekilmiş görüntüleri F.Bahçe yönetimini bu transfer konusunda düşündürüyor.

KANOUTE&DECO
Transfer planının büyük bölümünü çift forvetli sistem üzerine kuran Fenerbahçe yönetimi, B planını da belirlemiş durumda. Yönetimin seçenekleri arasında, listedeki golcüler arasında tek forvetli sistemi en iyi uygulayacak isim olan Kanoute'yi alıp, arkasına da ofansif orta saha transfer etmek yer alıyor. Sarı-Lacivertliler bu seçeneğin gerçekleşmesi halinde Barcelona'dan Deco'yu kadroya katmayı planlıyor. Fenerbahçe bu şekilde, özellikle Avrupa'da büyük başarı elde eden 4-2-3-1 taktiğini yeni sezonda da uygulayacak.
Takvim

nehir
05-18-2008, 19:47
hadi bakalım siz basın paraları getirin adamları biz alalım kupaları hehehegs:gs:gs:gs:gs:gs:

MetinCeylan
05-18-2008, 19:51
valla bu sene degisir o sansa bi kere aldınız seneye görürüz artık:D