PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zico Maradona'ya karşı


MetinCeylan
05-13-2008, 15:36
http://www2.internethaber.com/images/news/62690.jpg
Zico Maradona'ya karşı
13 Mayıs 2008 Salı 15:31
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Maradona'yla birlikte sahaya çıktı.


Zico, İtalya'nın başkenti Roma'da oynanan yardım maçında Arjantinli yıldız Maradona'yla birlikte forma giydi. Stadı dolduran sporseverler, yıldızların maçına büyük ilgi gösterdi.

Roma kaptanı Francesco Totti tarafından organize edilen ve geliri Roma'da daha fazla yeşil alan açılmasına yönelik sosyal amaçlı bir projeye bağışlanacak olan yardım maçına, yıldız isimlerden büyük destek geldi.

Ünlü şarkıcılardan Gigi D'Alessio, Biagio Antonacci, Claudio Baglioni, Diego, Paolo Vallesi gibi isimler ile birlikte Maradona, şarkıcılar takımında forma giydi. Rakip takım olan Unica'da (Tek) ise Roma Teknik Direktörü Luciano Spalletti, aktör Sebastiano Somma, eski Roma oyuncularından Bruno Conti, Formula 1 pilotu Giancarlo Fisichella ile birlikte Zico yer aldı. Yakın arkadaşı olan Maradona ile Zico, sık sık şakalaşırken, bir süre sohbet etti.

Bu arada Zico, yaptığı açıklamada oldukça yorgun olduğunu belirterek, şakayla karışık, "Artık genç değilim. Yaşım 55" dedi. Bu arada yardım amaçlı maçta forma giymekten çok mutlu olduğunu belirten Zico, organizasyonu düzenleyenleri tebrik etti. Zico, bu tür organizasyonların sosyal yaşantıda önemli olduğunu ve sık sık yapılması gerektiğini vurguladı.

Roma'da kısa süre kalacak olan Zico, Brezilya'ya gideceğini belirterek, dinlenmek istediğini vurguladı.
kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=140683