PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bush kızını gelin etti


alfonzo28
05-12-2008, 12:51
http://www2.internethaber.com/images/news/62599.jpg
Bush kızını gelin etti
12 Mayıs 2008 Pazartesi 12:42
Beyaz Saray'dan gelin çıktı. Bush kızlarından Jenna'yı gelin etti.

ABD Başkanı George W. Bush'un ikiz kızlarından Jenna, Bush ailesinin Texas eyaletindeki çiftliğinde özel bir törenle Henry Hager ile evlendi.

TSİ sabaha karşı gerçekleşen törene, gelin ve damadın en yakın aile fertleri ve dostlarından oluşan yaklaşık 200 kişilik bir davetli grubu katılırken, düğüne basın alınmadı.

Öğretmenlik yapan 26 yaşındaki Jenna Bush'un, modacı Oscar de la Renta'nın hazırladığı beyaz bir gelinlik giydiği belirtildi.

Bush ve kızı Jenna'nın, düğünde "You Are So Beautiful" şarkısı eşliğinde dans ettiği, şarkıyı seslendiren orkestranın bir üyesi tarafından Associated Press ajansına açıklandı.

Jenna'nın ikiz kardeşi Barbara, düğünde gelinin nedimesi olarak yer aldı. İş idaresi okuyan ve master derecesini gelecek hafta alacak olan 30 yaşındaki damat Henry Hager, daha önce bir süre Beyaz Saray'da stajyerlik yapmış ve Başkan Bush'un son seçim kampanyasında çalışmıştı.

Washington Post gazetesi, yeni evli çiftin, balayını Avrupa'da geçireceğini yazdı. Çiftin, daha sonra Washington'ın hemen kuzeyinde bulunan Baltimore kenti yakınlarına yaşamayı planladığı ve Jenna'nın öğretmenlik yapmaya devam edeceği Amerikan basınında yer aldı.

Başkan Bush, daha önceki saatlerde yaptığı haftalık radyo konuşmasında, kızının düğününden kısaca bahsederken, "Bu, ailemiz için büyük mutluluk verici bir olay" dedi.

Daha önce Virginia eyaletinde vali yardımcılığı yapan damadın babası John Hager, halen Cumhuriyetçi Parti'nin bu eyaletteki başkanlığını yürütüyor.


kaynak (http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=140511)

MetinCeylan
05-12-2008, 17:10
hayırlı olsun :)