PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lahmacun yiyenleri uyarınca öldü!


kayısıkentli
05-11-2008, 12:10
Dolmuşta lahmacun yiyen 3 kişiyi, kokusundan rahatsız olduğu için uyarınca, önce darp edildi, sonra da kasığından bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan adam, kurtarılamadı.

Taksim-Aksaray hattında çalışan dolmuşa binen Demircan Üstünkokan, aynı dolmuşta lahmacun yiyen 3 kişiyi, kokusundan rahatsız olduğu gerekçesiyle uyarınca, uyardığı kişilerce önce darp edildi, sonra da kasığından bıçaklandı.

Taksi ile hastaneye kaldırılan Üstünkokan burada hayatını kaybetti. Zanlılardan biri kaçmayı başarırken, 2'si polis tarafından yakalandı.

Edinilen ilgiye göre, Demircan Üstünkokan (36) dün saat 23.00 sularında Taksim-Aksaray arasında çalışan dolmuşa bindi. Aynı dolmuşa binen takım elbisleli 3 kişi, ayakta oldukları halde yanlarındaki lahmacunları dolmuşta yemeye başladı. Üstünkokan ve diğer yolcular, şahısları, lahmacunların kokusundan rahatsız oldukları için uyardı. Lahmacun yiyen kişiler, kendilerine tepki gösteren Üstünkokan'ı tekme tokat dolmuştan indirip, Tarlabaşı Bulvarı üzerinde darp etmeye başladı. Dolmuş sürücüsü ise durmayarak yoluna devam etti. Şahıslardan biri kendilerine direnen Üstünkokan kasığından bıçakladı. Üstünkokan kanlar içinde yere uzanırken, şahıslar olay yerinden kaçtı. Dolmuşta bulunanlar ve Galatasaray'ın şampiyonluğu kutlayan taraftarlar olayı polise ihbar etti. Polis kaçan zanlılardan 2'sini yakalarken, kasığından yaralanan Üstünkokan taksi ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Aşırı derecede kan kaybeden şahıs tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bir görgü tanığı, yolcuların tepki göstermesine rağmen dolmuş sürücüsünün zanlıları dolmuşa ayakta aldığını ve onların da dolmuşta lahmacun yemeye başladıklarını belirterek, "Bütün yolcular bundan rahatsız oldu. Bıçaklanan arkadaş da tepki gösterdi. Şahıslar onu domuşta darp etmeye başladı. Daha sonra da aşağı indirdiler. Dolmuş durmayarak yoluna devam etti. Siyah takım elbiseli olan bıçağı sapladı. Daha sonra kaçmaya başladılar. Polis 2 kişiyi yakaladı ancak 1'i kaçtı." diyerek olay anında yaşananları aktardı.

Yakalanan 2 zanlı önce Kasımpaşa Polis Merkezi'ne götürülerek sorgulandı, daha sonra cinayet büro ekiplerine teslim edildi. Kaçan 3. kişinin yakalanması çalışmaları sürüyor. CİHAN

MetinCeylan
05-12-2008, 00:25
yazık....

alfonzo28
05-12-2008, 08:18
millete adam gibi davranılmıyor yaa
şimdi bu şerefsiz 3 ay sonra filan serbest kalır başklarınında canını alır

DİGİMAX
05-12-2008, 09:30
Türkiyedeki adalet sistemi değişmedikçe böyle olylar daha çok yaşanır yaşanacak..