PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : LATİF abi çok sinirlendi!


nehir
05-07-2008, 15:08
LATİF abi çok sinirlendi!
Abdüllatif Şener, AKP�den istifa etmesini isteyenlere sert yanıt verdi
- 07 / 05 / 2008 13:38

’AKP’nin kuruluşuna karşı çıkıp, güçlenince menfaat düşünceleriyle girenlerin kraldan çok kralcı geçinmeye hakkı yok’

22 Temmuz’da kendi isteğiyle aday olmayarak parlamento dışında kalan eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, VATAN’da yayınlanan röportajının ardından vites büyüttü. Siyasetteki boşluğu doldurmaya talip olduğunu söyleyen Şener, peş peşe TV kanallarına çıkmaya başladı. Hafta sonunda Flash TV’de “Siyasetteki bu boşluğa talibim” diyen Şener, önceki akşam da Kanal 1’de AKP’den istifa etmesini isteyenlere yanıt verdi:

Gül talepkar oldu: Başbakan’ın ağzından Gül’e olumsuz baktığına yönelik bir ifade almadım. Ama yanındaki bir kabine üyesi olarak, bir partili olarak davranışlarından, reflekslerinden, o günkü değişik ifadelerinden, ben sanki bir uzlaşı formülü aradığı sonucunu çıkarmıştım. Seçim akşamı parti binasında yaptığı konuşmasına da bakarsanız bunu görürsünüz. Gül doğrudan adaylık konusunda talepkar oldu.

Genel Başkan ayrılırsa: Bir karizma oluşturmuş, genel kabul görmüş bir genel başkan bıraktığı zaman daha sonra gelen isimlerin tutması olmuyor.

İstifamı isteyenler: Bu tür ifadeler kullanan kişiler büyük çoğunlukla AKP’nin kuruluşuna karşı çıkan isimler olarak karşımıza çıkıyorlar. Sonra AKP güçlenince, o cazibe merkezinin içine bir takım menfaat düşünceleriyle girmiş ve kraldan çok kralcı geçinenler. Kimsenin kraldan çok kralcı geçinmeye hakkı yok.