PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alonso, Türkiye için heyecanlı


MetinCeylan
05-06-2008, 13:18
http://www.haberaktuel.com/images/news/25421.jpg 06 Mayıs 2008 / 13:09

Alonso, Türkiye için heyecanlı
Formula-1 Türkiye Grand Prix'si öncesinde İspanyol basınına açıklama yapan Renault'nun İspanyol pilotu Fernando Alonso, “Türkiye'de yarışacağım için çok heyecanlı ve iyimserim” dedi.

Alonso, As gazetesine yaptığı açıklamada, sezonun 4. grand prix'si olan Barcelona yarışını tamamlayamamasına rağmen, Renault olarak daha iyiye doğru gittiklerini, bunun ilk sonuçlarının da Türkiye'de alınabileceğini belirtti.

“Barcelona'da birkaç puan alabileceğimiz halde fırsatı değerlendiremedik. Takım için önemli olabilirdi ama ne ben ne de Nelson yarışı tamamlayabildik” diyen Alonso, araçtan alınan verimin iyi olduğunu kaydetti.

Yarışın gerçekleşeceği İstanbul Park için “Çok sert ve hızlı bir pist. Bazı virajların sonu görünmüyor. Bu da pisti daha zor hale dönüştürüyor. Özellikle 8. viraj çok eğlenceli” değerlendirmesinde bulunan İspanyol pilot, “çok eğlenceli” bulduğu pistin, pilotlar için bir “Rus dağı” olduğunu, burada yarışmaktan zevk aldıklarını ifade etti.

Alonso, Renault takımı olarak canla başla çalıştıklarını ve hedeflerinin sadece rakiplerle olan farkı kapatmak olduğunu vurgulayarak, “Bunun kolay olmayacağını biliyorum ama yine de başaracağımızdan eminim. Şu andan itibaren her şey olabilir. Şimdiye kadar yapamadığımızdan farklı olarak, eğleneceğiz” dedi.
kaynak:http://www.haberaktuel.com/Alonso,-Turkiye-icin-heyecanli-haberi-127957.html