PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erdoğan'dan Gül'e şok teklif


alfonzo28
05-04-2008, 19:28
http://www2.internethaber.com/images/news/44704.jpg
Erdoğan'dan Gül'e şok teklif
04 Mayıs 2008 Pazar 11:14
Şener yeniden döndü ve sırlar ortaya döküldü. Ona göre Erdoğan Gül'e şok bir teklifte bulunmuştu. İşte Şener'in anlattıkları...

Eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 22 Temmuz seçimleri öncesi cumhurbaşkanı adayı olan Abdullah Gül'e, yeniden iktidara gelmeleriyle birlikte, ''Bireysel tutkularından fedakarlık yap, aday olma'' dediğini iddia etti.

Bir televizyon programında açıklamalarda bulunan Şener, Başbakan'ın, Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı adaylığını istemediğini öne sürdü.

GÜL KAMUOYU OLUŞTURDU
Şener, seçim kampanyası süresince meydanlarda cumhurbaşkanı adayı olarak halkın karşısına çıkan Abdullah Gül'ün kamuoyu oluşturduğunu, bunun da Başbakan Erdoğan'ın "Aday değildir" açıklamasını engellediğini iddia etti.

ERDOĞAN: ADAY OLMA!
Abdüllatif Şener, Başbakan'ın ''Böyle bir süreçte sen bireysel tutkularından fedakarlık yap, ben ülkem adına aday olmuyorum deyiver'' diye, kararı Gül'e bıraktığını ancak bunun gerçekleşmediğini söyledi.

Türkiye'de, AK Parti'nin yüzde 47 ile iktidar olmasına rağmen siyasi boşluk olduğu görüşünü yineleyen Şener, yeni bir siyasi hareketle bu alana talip olduğunu bir kez daha vurguladı.

kayısıkentli
05-05-2008, 11:49
olabilir...ama şimdi sayın şener bunları nie söylüo onu kavrayamadım...zamanında nie söylemiodu