PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaptan Alex dersini aldı


alfonzo28
05-03-2008, 22:55
http://www2.internethaber.com/images/news/59857.jpg
Kaptan Alex dersini aldı
03 Mayıs 2008 Cumartesi 12:12
Alex kaybettikleri puanlara yanıyor. Küçük takımlara takılan Fenerbahçe'nin kaptanı takımı adına özeleştiri yaptı.

Fenerbahçeli Alex, bu sezon kaybetmemeleri gereken puanları kaybettiklerini belirterek, "Şimdi o puanları arıyoruz. Bunlar bizim için ders olmalı, önümüzdeki yıllarda yapılanmamızı ona göre yapıp olayı son raddeye bırakmamamız gerekiyor'' dedi.

Fenerbahçe Kaptanı Alex De Souza, FBTV'ye, şampiyonluk yarışındaki durumu, Galatasaray maçını ve ligde kalan son iki haftayı değerlendirdi.

Takımla ilgili değerlendirme yapmak için henüz erken olduğunu, son iki haftadaki sonuçlar neticesinde şampiyon olup olmamalarına göre yorumların değişebileceğini ifade eden Alex, ''Her şey başarıya bağlı. Performansımızın olumlu ya da olumsuz değerlendirilme oranı, bu iki haftada şampiyon olup olmamamıza göre yapılacak yorumlarda değişecektir. Şu anda baktığımızda kaybetmememiz gereken puanlar kaybettik ve o puanları arıyoruz. Bunlar bizim için ders olmalı. Önümüzdeki yıl ve ondan sonraki yıllarda yapılanmamızı ona göre yapıp, ona göre kafamızı hazırlayıp olayı son raddeye bırakmamamız gerekiyor'' diye konuştu.

Galatasaray maçında aldıkları skorun kendilerini çok üzdüğünü belirten Alex, ''Son maçımızı kazanamadığımız için rakiplerimizin alacakları sonuçlara bağımlıyız. Kendi görevimizi yapmak zorundayız. Gençlerbirliği maçını ve Trabzonspor maçlarını kazanmak durumundayız. Rakibimizin skorunu beklemek zorundayız'' dedi.

Turkcell Süper Lig'de 4 Mayıs Pazar günü karşılaşacakları Gençlerbirliği takımını da değerlendiren Alex, rakipleriyle yaptıkları maçların kendileri için her zaman zor geçtiğini ve bunu düşünerek dikkatli olacaklarını kaydetti.

Taraftarın takıma verdiği desteğe teşekkür eden Alex, Gençlerbirliği maçında da her zamanki desteği göreceklerine inandığını ifade etti.

MetinCeylan
05-04-2008, 00:00
hadi alex seklini koy ortaya:)