PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray abluka altında


alfonzo28
05-03-2008, 22:54
http://www2.internethaber.com/images/news/61963.jpg
Galatasaray abluka altında
03 Mayıs 2008 Cumartesi 21:58
Zirvenin düğümünü çözecek maçtan 1 gün önce Sivas'a gelen Galatasaray kafilesi müthiş bir baskı ile karşı karşıya kaldı.

Turkcell Süper Lig'de zirvenin düğümünü çözecek maçtan 1 gün önce Sivas'a gelen Galatasaray kafilesi müthiş bir baskı ile karşı karşıya kaldı.

4 Eylül Stadı'nda pazar akşamı oynanacak maç için cumartesi öğleden sonra kente ulaşan Sarı-kırmızılı kafile, havaalanında ''Bu sene şampiyon Anadolu'dan'' tezahüratlarıyla karşılandı.

Kamp yapacağı otele güvenlik önlemleri altında yerleşen Galatasaray'ı burada da çok sayıda kırmızı-beyazlı taraftar karşıladı. Sivassporlu taraftarlar bir süre daha otel önünde tezahüratta bulundu.
OTEL KORNA SESLERİYLE KUŞATILDI

Sarı-kırmızılı oyuncular ve teknik ekip zorlu maç için dinlenmeye geçtiği sırada da 'gürültülü bir sürprizle' karşılaştı. Sivassporlu taraftarlar, Galatasaray'ın kamp yaptığı oteli 'korna' sesleri ile kuşattı.
SİVAS CİMBOM'A MEZAR OLACAK

Galatasaray'ın otele yerleşmesiyle start alan 'gürültü' maratonu gece saatlerine kadar aralıksız ve artarak sürdü. Sarı-kırmızılı kafile, maç öncesi dinlencesini 'Sivas, Cimbom'a mezar olacak' tezahüratları ve korna sesleri altında yapıyor.

Sivas halkı, takımlarının kaybetmesi durumunda 'büyük hayale' veda edeceği karşılaşma öncesi 'kazanmak için her yol mübahtır' ilkesini izliyor. Kentte valilik ve emniyet ise otel çevresini korumakla yetiniyor. Galatasaray kafilesine yapılan baskıya ise bir müdahele gerçekleşmedi.