PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hafta sonu hava nasıl olacak?


MetinCeylan
05-02-2008, 23:06
http://www2.internethaber.com/images/news/37550.jpg
Hafta sonu hava nasıl olacak?
02 Mayıs 2008 Cuma 22:56
Türkiye genelinde bugün ve yarın hava açık ve ılık. Hafta sonu piknik planı yapanlar. Bu habere bakmadan geçmeyin!


Türkiye genelinde bugün ve yarın hava açık ve ılık olacak, sıcaklık biraz daha artıyor. Hafta sonu ise geçen ülke genelinde bahar yağmurları ve yine biraz serinleme bekleniyor.

İstanbul’da iki gün daha hava az bulutlu, rüzgar hafif, sıcaklık artıyor. Hafta sonu yüzde 80 yağmur olasılığı var. Ankara iki gün parçalı bulutlu ve ısınıyor. İzmir güneşli, rüzgar da hafif esiyor. Adana’da sert esen lodos yine zaman zaman bulutlanmayı arttırıyor.

Bugün;

İstanbul ve Ankara 21
İzmir 23
Bursa 22
Adana 26 derece.
- Marmara Bölgesi bu iki gün güneşli olacak. Sıcaklık artarak, yeniden 20 derecenin üzerine çıkmaya başladı. Balıkesir-Bursa-Sakarya arasında bugün hava daha bulutlu olabilir. Marmara bu hafta sonunu da yağmurlu geçirecek, yağmur Trakya’da cuma akşamı başlayabilir.

Bugün;

Edirne ve Çanakkale 23
Sakarya 24 derece.

- İç Anadolu’da bugün önemli bir yağış beklenmiyor ancak Sivas civarında bir ara kısa süreli yağmur olabilir. Bölgede iki gün ara verecek, bahar yağmurları, hafta sonu yeniden bekleniyor.

Bugün;

Konya 21
Eskişehir 20
Sivas 17 derece.

- Ege kıyılarında hava açık, iç kesimlerde öğleden sonra bulutlar yoğunluğunu arttırabilir. Bölgede rüzgarlar oldukça hafif ancak Marmaris-Muğla arasında bu iki gün zaman zaman sert esebilir. Hafta sonu karayel sert eseceğinden biraz serinleme ve bulutlanma olacak.

Bugün;

Denizli 23
Muğla 21
Kütahya 18 derece.

- Akdeniz Bölgesi kıyılarında lodos kuvvetli esiyor. Antalya’da hava parçalı bulutlu, Mersin ve Adana’da ise bulutlanma bugün de fazla olacak. Güneydoğu’da bulutlanma artarken, bugünlerde her ilçede olmasa da hafif yağmurlar görülüyor.

Bugün;

Antalya 23
Diyarbakır 26 derece.

- Doğu Anadolu’da bugün de Erzurum-Kars ve Ağrı arasında yağışlar sürüyor. Ama yarın daha geniş alanda ve gökgürültüsü ile birlikte yağacak, sıcaklıklar da azalıyor.

Bugün;

Erzurum 15
Malatya 20
Van 16 derece.

- Karadeniz Bölgesi’nde Bolu’dan Samsun’a kadar hava yine açık ve ılık. Trabzon-Rize-Artvin civarında yine aralıklı sağanak yağmur olacak ve bu kesimde hava serin. Yarın yağışlar ara verse de hafta sonu yeniden görülecek.
Bugün;

Trabzon 15
Samsun 18
Bolu 19 derece.
kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=139096