PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Haluk Levent serbest


alfonzo28
05-02-2008, 20:14
http://www.internethaber.com/images/news/61893.jpg
Haluk Levent serbest
02 Mayıs 2008 Cuma 14:19
Kötü günler Haluk Levent'in peşini bırakmıyor. Sanatçı uçağa binerken gözaltına alındı. Nedeni ise bakın neydi?

Ünlü Anadolu rock şarkıcısı Haluk Levent, İzmir Adnan Menderes Havaalanı’nda gözaltına alındı. Levent, dolandırıcılık suçlamasıyla aranıyordu.

10 gün önce Levent hakkında dolandırıcılık suçlamasından "yakalama emri" çıkmıştı. Olay şöyle gerçekleşti:
BORÇLARI KARŞILIĞINDA İMZA ATMIŞ
Haluk Levent ve menejeri, bir şirketle 10 yıllık bir anlaşma imzaladı anlaştı. Şirket Levent'in borçlarını ödeyecek, o da buna karşılık 10 yıllık müzik çalışmalarının getirisini verecekti. Davacı Mehmet Doğru, ''Tefecilerin eline düştüğünü söyleyerek benden yardım istedi. Ben de onun sözlerine inanarak kredi kullanıp kendisine ait çekleri ödedim. Sürekli yeni çekler ortaya çıktı'' diyerek olayı anlattı.
BAŞKA BİR ŞİRKETLE DAHA ANLAŞMASI VARMIŞ
Levent’in borçlarını 10 yıllık çalışması karşılığında ödeyen Mehmet Doğru, daha sonra başka bir firmayla sözleşmesi olduğunu öğrenmiş. Üstelik 18 Kasım 2008’e kadarki ücreti de Levent peşin almış.
Bu nedenle Doğru Levent hakkında "dolandırıcılık" davası açmış ve hakkında "yakalama emri" çıkartılmıştı. 10 gündür kayıp olan Haluk Levent bugün İzmir Adnan Menderes Havaalanı'nda yakalandı.
ÇETE OLAYINA DA KARIŞTI

Levent’in adı, İzmir’de de bir çete olayına karışmıştı. İzmir ve 4 ili kapsayan polis operasyonunda, medya gücüne sahip olmak amacıyla radyo edinen çetenin Haluk Levent’i bir kaç kez stüdyolarına getirerek borçlarını ödemesi için baskı ve şantaj yaptıkları, haraç istedikleri öne sürülmüştü.

Levent hakkında İstanbul 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davada da nitelikli dolandırıcılık suçlamasında 2 ile 7 yıl hapis cezası isteniyordu. Hakkında iki yakalama emri daha bulunan Levent, gözaltına alındıktan sonra İzmir Adliyesi’ne götürüldü.
İFADESİNİN ARDINDAN SERBEST BIRAKILDI
Adnan Menderes Havalimanı'nda gözaltına alınan ve İzmir Adliyesine götürülen şarkıcı Haluk Levent, hakkındaki davalarla ilgili ifade vermesinin ardından serbest bırakıldı.

Adliyede 5 saati aşkın süre kalan Levent, adliye çıkışında gazetecilerin soruları üzerine, işleri nedeniyle bir süredir yurt dışında bulunduğunu, hakkındaki davalar nedeniyle Türkiye'ye ifade vermeye geldiğini söyledi.

İstanbul ve İzmir'de açılan 5 davayla ilgili savcılığa ifade verdiğini ve serbest bırakıldığını belirten Levent, ''Hakkımda çıkan olaylarla ilgili, bir süre sonra gerekli açıklamaları yapacağım'' dedi.

Levent, adliye çıkışında hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.


Haber Kaynağı: http://www.internethaber.com/images/news_source/3.jpg