PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : dElİ


geist-madchen
05-01-2008, 21:25
DELİ
Cengiz SARI - Vokal
Bahadır ESER - E. Gitar
Çağdaş SÖBELİ - E. Gitar
İlker Deliceoğlu - B. Gitar
Reşat SARAL - Davul


DELİLİK İNSANIN SAÇMASAPANLAYABİLME ÖZGÜRLÜĞÜDÜR!!! Deli, 2002 yılında Bursa'da kuruldu. O gün bugündür canlarının istediklerini çaldılar, söylediler, eylediler.
9. Roxy Müzik Günleri'nde (2004) jüri özel ödülünü götürdüler. "Ö.S. Yeme!!!" şarkısı nedeniyle haklarında açılan soruşturmadan, üzerinde "takipsizlik" yazan bir kağıt edindiler, sevindiler. Daha sonra ikinci bir dava açıldığını ve haklarında bir buçuk yıla kadar hapis cezası istenildiğini öğrendiler, beklemedeler.
Şarkılarında, giden sevgilinin ardından ağlamak ile söz konusu sevgiliyi hızla yaklaşan bir trenin raylarına bağlamak arasında kararsız kalan bu deliler, sevgiliyi kendi haline bırakıp daha mühim konulara eğilmeyi tercih ettiler.
Halen kendi bildiklerini okumaya devam eden bu adamlar bir de albüm beslediler büyüttüler. İçlerinden geçeni bütün yalınlığıyla üzerine giydirdiler. Adına da "İnleten Nağmeler" dediler. Çünkü biliyorlardı "dinleyici" ile "inleyici" arasındaki farkın ne olduğunu. Konulan kabın şeklini almaktansa kabı şekillendirmenin mutluluğunu...
Kupon toplayarak tabak edinen bir neslin evlatları olarak hiçbir şeye şaşırmayan Deli üyeleri şu sıralar akıllarından bir sayı tutup onu yediyle çarpıyorlar.



http://www.kutukutu.com/deli/res/inleten.png


http://www.punkerland.com/resim/deli1.jpg

MetinCeylan
05-01-2008, 21:46
bence de deliye benziyorlar:D