PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : G.Saray'da neşeli idman!


*fanii*
11-23-2007, 15:55
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/idman166_2311.jpg


G.Saray'da neşeli idman!

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de 25 Kasım Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat süren çalışmada, futbolcular ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

Sakatlıkları devam eden Hakan Şükür, Okan ve Ayhan'ın yer almadığı çalışmada, Linderoth, Bouzid ve Nonda ise takımdan ayrı koşu yapmakla yetindiler.

Karl Heinz Feldkamp, antrenman öncesi futbolcularını saha içinde toplayarak yaklaşık 5 dakika konuşurken, idmanın sonunda da yine saha içinde futbolcularıyla 5 dakika toplantı yaptı.

Ayrıca, çalışmanın bitmesinin ardından Lincoln ile Sabri, kaleciler Aykut ve Fırat'ın koruduğu kaleye şutlar çekerek, serbest vuruş çalışması yaptılar.

Diğer yandan, sarı-kırmızılı takımın defans oyuncuları Song ile Servet'in, Galatasaray Dergisi için Amerikan futbolu kıyafetleriyle poz verdiği görüldü.

Galatasaray, yarın sabah yapacağı antrenmanla Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayarak, akşam saatlerinde Trabzon'a gidecek.