PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kylie Minogue'dan Tan'a destek!


Kalpsiz_
11-23-2007, 03:56
http://www.sozmuzik.com/images/tan1.jpg

Kylie Minogue'un, kanser araştırmalarına destek için hazırladığı özel albümde, Türk popçu Tan "Miracle" şarkısı ile yer alacak. Beynindeki tümörün tedavisi için ABD'ye giden Tan'ın sevgilisi Devrim, genç popçunun Kylie Minogue ile buluşmasına vesile oldu!

Aynı hastanede koltuk altındaki bezeleri için tedavi gören Kylie ile tanışan Devrim, ünlü yıldıza sevgilisinin müzisyen olduğunu söyleyip bir şarkısını dinlemesini rica etti.

Tan, sevgilisinden gelen haber üzerine ikinci albümü "Sözümü Tutamadım"da yer alan "Miracle" adlı şarkısını Kylie'ye gönderdi! Şarkıyı çok beğenen Kylie, gelirini kanser araştırması yapan bir kuruluşa bırakacağı albüme Sting, Marc Anthony, Craig David gibi sanatçıların yanı sıra Tan'ın şarkısını da koymaya karar verdi.

İki yıllık mücadeleden sonra kanseri yenen Kylie Minouge, artık hastalıkla savaşanlara yardım için kolları sıvadı. Ünlü sanatçıların yer aldığı bir albüm yapıp gelirini de kanser üzerine çalışan bir vakfa bağışlamak isteyen Minogue, albümü büyük bir dünya turnesiyle tanıtacak.

Sabah Gazetesi