PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alişan ilahi albümünden bin pişman...


Kalpsiz_
11-23-2007, 03:54
Alişan, "Senfonik Çağdaş İlahiler" albümünün hiç kimse tarafından beğenilmediğini itiraf etti. Alişan, "Keşke bu albümü yapmasaydım. Annem de bana çok kızdı 'Neden böyle bir albüm yaptın' diye... Herkesten çok tepki aldım" dedi. Yeni albüm çalışmalarına başladığını belirten Alişan, "İlahi albümüyle aldığım tepkileri, yeni albümle telafi edeceğim" dedi.

Şarkıcı Alişan, yeni albüm çalışması içine girdiğini söyledi. Bir senedir magazin gündeminden hiç inmediğini söyleyen Alişan, "Bir senedir çok fazla gündeme geldim. Olumlu ve olumsuz herkese yanıt verdim. Çok laf söyleyenler oldu. Ben de söyledim herkese laf... Geriye baktığım zaman çok yanlış yaptığımı düşünüyorum. Artık yeni albüm çalışması içine girdim. Beş ay kendime izin verdim. Uzun süre beni hiçbir yerde göremiyeceksiniz. Hiçbir kanalda beni izleyemiyeceksiniz. Macaristan'a gidiyorum, hem iş için hem de tatil yapmaya. Macaristan da oyunculuk dersi almaya başlıyorum. Kursa yazıldım. İngilizce dersleri de almaya başladım" diye konuştu.

Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği bir filmde ya da dizi de oynarmısın sorusuna, "Tabii ki, neden oynamayayım. Teklif gelirse oynarım. Mahsun'nun yönetmenliğine güveniyorum" dedi.