PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çalık-Ciner rekabeti kızıştı


MetinCeylan
04-30-2008, 10:58
http://www2.internethaber.com/images/news/54989.jpg
Çalık-Ciner rekabeti kızıştı
30 Nisan 2008 Çarşamba 10:45
Çalık, transferler ve operasyonlar için “Bekle-Gör” taktiğini uygulama kararı aldı.

Sabah ve ATV’yi 1,1 Milyar dolara resmen satın alarak medya dünyasına hareketlilik getiren Çalık grubu bünyesindeki gazetelerinde yapmayı planladığı transferler ve operasyonlar için “Bekle-Gör” taktiğini uygulama kararı aldı.

Buna göre Haziran ayına kadar gazeteler ve dergilerde herhangi bir operasyonun yapılmayacağı öğrenildi.
SERVİSLER YAKIN TAKİPTE

Çalık grubu kurmayları Haziran ayına kadar gazetelerdeki servisleri yakın takibe alacak ve stratejisini Turgay Ciner’in çıkaracağı gazetelere göre belirleyecek.
AĞUSTOS'TA 3 YENİ GAZETE ÇIKARACAK

Turgay Ciner’in, Ağustos ayında çıkaracağı 3 gazeteye (Spor, Sabah ve Takvim ayarındaki gazeteler) yapacağı kadro nedeniyle Çalık grubu kendi bünyesinden gidecekler ve kalacakları beklemeye geçti.

Çalık grubu kendi bünyesinden ayrılacak olan yönetici ve yazarlara göre transfer çalışmalarına başlayacak…
YENİ YAPILANMA YENİ YAYIN DÖNEMİNDE

Çalık grubu, ATV’deki yeni yapılanma için ise yeni yayın dönemini bekliyor. Bu yazı pas geçmeyi planlayan Çalık Grubu kurmayları, yeni yayın dönemine göre planlamaya gidiyorlar.

Eylül ayı için kolları sıvayan Çalık grubu, bu dönemde hangi dizilerin ve programların yayından kaldırılmasına karar verecek ve tepeden tırnağa yenilenerek yeni yayın döneminde yeni diziler ve yeni programlarla yarışa girmeyi hedefliyorlar.

Haziran ayından itibaren medya dünyasında büyük bir hareketlilik yaşanması bekleniyor. Özellikle de Ciner ve Çalık Grubunda.
kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=138872