PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Betül Demir'in tüm klipleri MTV Arabia'da!


Kalpsiz_
11-23-2007, 03:53
Betül Demir, klipleri MTV Arabia kanalında yayınlanacak ilk Türk şarkıcı oldu. Çok şaşkın ve mutlu olduğunu belirten güzel şarkıcı, şubat ayında Dubai'de düzenlenecek özel bir partide de sahne alacak...

Merkezi Dubai'de bulunan MTV Arabia adlı televizyon kanalı, Türk şarkıcılardan Betül Demir'in kliplerini yayınlama kararı aldı. Yetkililer; Demir'den "Yapamadım" ve "Başka Bir Şey" şarkılarının görüntülerini istedi.

DUBAİ'YE DAVET EDİLDİ!

Kanalın yöneticileri, Demir'in şarkılarını Arap kültürüne hitap eden ezgiler içerdikleri için tercih ettiklerini söyledi. Demir'e ayrıca şubat ayında Dubai'de düzenlenecek özel bir partide sahne alması da teklif etti. Kliplerinin MTV Arabia'da yayınlanacak olmasının kendisi için çok önemli olduğunu belirten Demir, şöyle konuştu: "Bu benim için şaşırtıcı ve mutluluk verici bir gelişme oldu. Yurtdışına açılmak deyince sürekli Avrupa anlaşılıyor. Ama Arap ülkelerinde de çok zengin bir müzik pazarı var. Bizim Arap ülkelerinin pazarlarına girmemiz daha kolay ve verimli. Çünkü hem bizler, hem de şarkılarımız Arap ülkelerine daha yakınız. Zamanında birçok şarkıcımız Arap ülkelerinde oldukça ses getiren işler yapmıştı. İnanıyorum ki ben bu kapıyı yeniden açacağım."

DİGİMAX
11-23-2007, 09:54
bundan sonra herkez böyle şarkılar yapar:)