PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Seks & Uyuşturucu & Ronaldo


DİGİMAX
04-29-2008, 17:52
İtalya'nın AC Milan takımında forma giyen Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldo'nun, Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki bir otelde 3 travestiyle birlikte bir gece geçirdiği ve uyuşturucu kullandığı iddia edildi.

Alman Haber Ajansi (DPA), Brezilya'da yayınlanan gazetelere dayanarak verdiği haberde, olaya karışan 3 travestinin, Ronaldo'nun kendilerine, daha önce anlaştıkları parayı vermediğini ve uyuşturucu kullandığını da iddia ederek, oteldeki tartışmayı videoya da kaydettiklerini ve bu görüntüleri internete koyduklarını bildirdi.

Ronaldo'nun, sakatlığının iyileşmesi için gittiği ülkesinde, olayın aydınlatılması için karakola gitmek zorunda kaldığı ifade edilen haberde, Ronaldo'nun burada bazı psikolojik sorunları olduğunu söylediği kaydedildi. Travestilerden Andre Albertino, bazı televizyon kanallarına yaptığı açıklamada, 2 arkadaşıyla birlikte geceyi Ronaldo ile geçirdiklerini tekrarlayarak, Ronaldo'un araç ruhsatını kamaralara gösterdi ve bu ruhsatı, Ronaldo'nun yapacağı ödemeye karşılık teminat olarak aldıklarını belirtti.

Ronaldo'nun basın sözcüsü ise, Ronaldo'nun uyuşturucu kullanmadığına yer verilen bir açıklama yayınlayarak, Ronaldo'nun bir şantajın kurbanı olduğunu ifade etti.

Soruşturmayı yürüten komiser Carlos Augusto Nogueira da gazetecilere yaptığı açıklamada, Ronaldo'nun verdiği ifadenin daha inandırıcı göründüğünü ifade ederek, Ronaldo'nun hayat kadınlarıyla eğlenmek istediğini ve travestilerin kendisini aldattıklarını söylediğini bildirdi.

Nogueira, Ronaldo'nun, travestilerin kendisinden yaklaşık 20 bin Avro isteyerek, kendisine şantaj yapmaya çalıştıklarını söylediğini kaydetti.

Kaynak : AA

ALONE53
04-29-2008, 18:05
işte böyle pisliğe bulaşırsan nekadar ünlü nekadar mükemmel olursan ol bir işe yaramaz...

kAcAhK
04-29-2008, 19:22
ya abi nerden geldi bu sex muhabbeti ya bir anda renk kattı foruma...:F

MetinCeylan
04-29-2008, 23:51
adamın adını kirletiyorlar bence;)