PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Bir insan reyting uğruna hırsızlıkla suçlanmaz"


Kalpsiz_
11-23-2007, 03:51
Youtube'da izlenme rekoru kıran "Kalbime Gömerim O Zaman" adlı şarkının sahibi Çağlayan Topaloğlu: "Bu parçanın benim olmadığı iddia edildi, hırsızlıkla suçlandım. Reyting uğruna karalamaya çalışıyorlar!"

Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu'nun ilk maxi-single'ı "Kalbime Gömerim O Zaman" geçtiğimiz günlerde çıktı. Albüm; Prestij Production etiketiyle müzik marketlerdeki yerini almadan, polemikleriyle gündeme geldi. İnternette yayılan ve youtube'da dinlenme rekoru kıran şarkıyı, başta Gökçe Kırgız olmak üzere pek çok kişi sahiplendi.

Ancak parçanın gerçek sahibi olan Çağlayan Topaloğlu, bu iddialara son vermek için albümünü bir an önce çıkarma kararı aldı. Genç popçu, kendisi hakkında yapılan suçlamalarla ilgili şöyle konuştu: "Burada büyük bir sahtekarlık var ama olayı bana döndürmeye çalışıyorlar. Neden? Çünkü ben ünlü bir sanatçının, Mustafa Topaloğlu'nun oğluyum. Biz güçlüyüz, gücümüzle bir şeyleri yapabiliriz. Olay kızı mağdur gibi gösteriyorlar. Mustafa Topaloğlu'nun oğluyum diye mağdur olamaz mıyım? Reyting uğruna bir insan karalanıp, hırsızlıkla suçlanmaz ki!"