PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Divalar eğitim için el eleydi!


Kalpsiz_
11-23-2007, 03:50
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın 'Bir çocuk değişir, Türkiye değişir' konseri için Sezen Aksu, Ajda Pekkan ve Nilüfer ilk kez birlikte sahhe aldı. Ücretsiz konser veren üçlü sayesinde dört bine yakın çocuk eğitim desteği alacak...

Türk Pop Müziği'nin en büyük sesleri Sezen Aksu, Ajda Pekkan ve Nilüfer, önceki akşam Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı için (TEGV) ilk kez aynı sahnedeydi. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda muhteşem bir konser veren 3 ünlü, hem kulakların pasını sildi, hem de eğitime destek verdi.

Türkiye'nin çeşitli yerlerinden çocukların duygularını dile getirdikleri bir barkovizyon gösterisiyle başlayan gecenin sunuculuğunu ünlü oyuncu Cem Davran üstlendi. Tüm geliri çocuklara bırakılan gecede, eğitime destek olmak isteyenler için TEGV logolu ürünler de satıldı. Ayrıca bir stand kurularak 3 sanatçının şimdiye kadar çıkardıkları tüm albümler satışa sunuldu.

Gecenin sonunda 3 sanatçıya ve Davran'a birer teşekkür plaketi ve vakfın destek verdiği çocuklar tarafından yapılan birer resim hediye edildi. TEGV Başkanı Cengiz Solakoğlu duygularını şöyle dile getirdi: "Konserden elde edilen gelirle 4 bine yakın çocuk eğitim desteği alacak. Hiçbir ücret talep etmeden sahneye çıkan sanatçılarımıza minnettarız."