PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ziynet Türkiye adına yarışıyor!


Kalpsiz_
11-23-2007, 03:37
Yerel dillerdeki dans parçalarını ve bu parçaların milli kültürle bağlantılarını tanıtmak amacıyla kurulan internet sitesi Eurodanceweb, dünyanın en iyi dans parçasının seçileceği Euro Web Dance Chart'ta Türkiye'yi temsil etmek üzere Ziynet Sali'yi seçti.

Geçtiğimiz günlerde Ziynet Sali ile bağlantıya geçen Eurodanceweb'in yöneticisi Boris Zuccon, önemli gazeteci ve DJ'lerden oluşan jürilerinin her yıl dünyanın en iyi dans parçalarını seçtiğini açıkladı. Ardından da Sali'nin "Zordur Oğlum" adlı şarkısının 2007 Euro Web Dance Chart'da Türkiye adına yarışacağını bildirdi. Zuccon dinleyicilerin www.eurodanceweb.net üzerinden oy kullanabileceklerini sözlerine ekledi. Ziynet Sali ise konuyla ilgili şunları söyledi: "Yaptığım müziğin dünya otoriteleri tarafından onaylanmasından onur duydum. Bu önemli yarışta Türkiye'yi temsil edecek olmaktan dolayı çok mutluyum. Şarkımın dereceye girmesi halinde, uluslararası bir sanatçı olma yolunda önemli bir adım atacağım. Sonuçlar aralık ayında açıklanacak; sabırsızlıkla bekliyorum."


--------------------------------------------------------------------------------

Ziynet rakiplerine fark atıyor! (21 Kasım 2007)
41 ülkenin yarıştığı Eurovision’un internet versiyonu sayılan “eurodanceweb” şarkı yarışmasında liderliği ele geçiren Ziynet Sali, Türkiye adına yarıştığı yarışmada arayı açıyor.

Sevenlerinin oylarıyla zirveye yerleşen Sali, 24 Aralık 2007de sona erecek olan oylamadan sonra Türkiye'ye bir birincilik armağan etmek istiyor.

Ziynet Sali’yi, desteklemek için oy vermek isteyenler www.eurodanceweb.net'den oylamaya katılabilirler.

elas
11-23-2007, 10:01
teşekkürler verecez oyumuzu