PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ronaldo en iyi seçildi VİDEO


MetinCeylan
04-28-2008, 15:13
http://www.haberaktuel.com/images/news/25891.jpg
28 Nisan 2008 / 14:51
Ronaldo en iyi seçildi VİDEO
Premier League'de gol krallığı yarışının ilk basamağında yer alan Manchester United'ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, İngiltere Futbol Federasyonu tarafından Ligin En İyi Oyuncusu seçildi!

Premier League'de gol krallığı yarışının ilk basamağında yer alan ve bu sezon takıma adına 28'i ligde olmak üzere 38 gole imzasını koyan Portekizli Cristiano Ronaldo ödüle layık görüldü.

Daha ilk sezonunda Anfield Road'un sevgilisi olmayı başaran ve Liverpool formasıyla toplamda 30 gol atan genç yıldız Fernando Torres ikincilikte kaldı. Arsenal'in Togolu golcüsü Emmanuel Adebayor ise 3. oldu.

Ligin En Değerli Oyuncusu için aday gösterilen futbolcular şunlardı:
1. Cristiano Ronaldo - Manchester United
2. Fernando Torres - Liverpool
3. Steven Gerrard - Liverpool
4. Cesc Fabregas - Arsenal
5. Emmanuel Adebayor - Arsenal
6. David James - Portsmouth

Öte yandan Arsenal'in ortasahadaki İspanyol yıldızı Cesc Fabregas ise ligin en iyi genç oyuncusu seçildi.

Kulübünün Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Barcelona ile karşılaşacak olması nedeniyle bir süredir kampta bulunan Ronaldo'nun, dün geceki ödül törenine tele-konferans sistemiyle katıldığı belirtilen haberde, genç oyuncunun şu ifadelerine yer verildi:

''Çok mutluyum. İyi oynamak ve takımınıza bir şeyler vermek için sezon boyunca çalışıyorsunuz ve sezon sonunda size bu ödül veriliyor. Büyük bir an, bir onur, bir keyif...

Bu ödül, daha fazlasını yapmak, daha iyi olmak için bir motive aracı. Ancak bu ödül sadece bana gelmedi. Bu sezon takım arkadaşlarımdan çok yardım gördüm. Gol atmam için iyi paslar verdiler, ben de attım.''

videoyu izlemek icin tıklayın...!!!
http://www.haberaktuel.com/news_detail.php?id=126200&uniq_id=1209684468