PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe'de büyük üzüntü


alfonzo28
04-27-2008, 22:12
http://www2.internethaber.com/images/news/61433.jpg
Fenerbahçe'de büyük üzüntü
27 Nisan 2008 Pazar 22:01
Galatasaray'a 1-0 yenilen Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında çok büyük bir darbe aldı.

Sarı-lacivertliler, ligde bitime 2 hafta kala önemli derbide aldığı yenilgiyle ezeli rakibinin 3 puan gerisine düşerek, şampiyonluk mücadelesinde avantajı rakibine bıraktı.

Sarı-lacivertliler, ligin kalan bölümünde 2 maçını kazanıp, rakibinin puan yitirmesini bekleyecek.

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de gelecek hafta Kadıköy'de Gençlerbirliği, son haftada da deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak.

FENERBAHÇE'DE BÜYÜK ÜZÜNTÜ

Galatasaray karşısında alınan 1-0'lık yenilgi, şampiyonluk yarışında rakibinin gerisine düşen Fenerbahçeli futbolcularda büyük üzüntü yarattı.

Maçın bitimiyle birlikte sarı-kırmızılı cephede büyük bir sevinç yaşanırken, Fenerbahçeli futbolcular üzgün bir biçimde soyunma odasının yolunu tuttu.

VOLKAN'IN BÜYÜK HATASI GOLÜ GETİRDİ

Karşımaşmanın 37. dakikasında ceza alanında topa çıkan yapan kaleci Volkan Demirel'in büyük hatası Galatasaray'a golü getirdi.

Sabri'nin ceza alanına ortaladığı pozisyonda, savunmasında Edu'nun yükselmesine karşın topa çıkan Volkan'ın eline çarpan top, Edu'ya da çarpıp Nonda'nın önüne düşünce, bu futbolcu boş kaleye kafayla göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

SAKATLANAN LUGANO, İLK YARIDA OYUNDAN ALINDI

Fenerbahçeli futbolcu Lugano, sol dizinden sakatlanınca, 43. dakikada yerini Yasin'e bıraktı.

Maç içinde sakatlandıktan sonra kenar yönetimine devam edemeyeceğini bildiren Uruguaylı futbolcu, 43. dakikada kullanılacak bir serbest vuruş öncesi oyundan alındı.

Lugano, maçın 4. hakemi değişikliği işaret ettikten sonra hakem Fırat Aydınus'a ve kenara serbest vuruş pozisyonundan sonra oyundan çıkmak istediğini belirttiyse de oyundan alındı.
VOLKAN KORKUTTU

Bu arada Fenerbahçe, maçta 3. değişikliğini yapmadan önce takım doktoru Piyer Arzuman, koruduğu kalenin arkasına giderek Volkan'a kasığındaki sakatlığın durumunu sordu. İlk yarıda kasığında sorun hisseden Volkan, devam edebileceğini bildirince sarı-lacivertli ekipte Uğur'un yerine Vederson oyuna dahil oldu.

Fenerbahçe'de Uğur ve Lugano, oyundan alındıktan sonra maçı kale arkasından izlediler.

ALEX'E YABANCI MADDELER ATILDI

Maçın ilk yarısında Alex, köşe atışı kullandığı sırada tribünlerden az sayıda da olsa yabancı maddeler atıldı.

Brezilyalı futbolcu, köşe gönderine gittiği sırada bayrak çubukları su dolu pet şişe atıldığı görüldü.

Fenerbahçeli futbolcu, Beşiktaş ile BJK İnönü Stadı'nda yapılan maçta siyah-beyazlı taraftarların attıkları çok sayıda yabancı maddelere maruz kalmış ve kendisini maçta 2 kez yere bırakmıştı.

MetinCeylan
04-27-2008, 22:18
fenerbahceyide kutlamak gerekir biseler yaptı sonucta...