PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ''Adem'in Trenleri''nin gala gösterimi yapıldı


Kalpsiz_
11-23-2007, 03:30
http://www.maksimum.com/sinema/images/haber/ademin-trenleri001_2510.jpg

44. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metrajlı Film yarışması adayı ''Adem'in Trenleri''nin gala gösterimi, yönetmen Barış Pirhasan ile başrol oyuncuları Nurgül Yeşilçay ve Cem Özer çiftinin katılımıyla yapıldı.
Bu yıl sinemalarda da gösterilen ''Adem'in Trenleri'', Ulusal Uzun Metrajlı Film Yarışması kapsamında Antalya Kültür Merkezi'ndeki galasıyla yeniden izleyiciyle buluştu.

Yarışma adayı filmin gala gösterimine filmin yönetmeni Barış Pirhasan, başrol oyuncuları Nürgül Yeşilçay ve Cem Özer ile çocuk oyuncu Zeynep Deniz Özbay ile filmde rol alan yönetmen Ezel Akay katıldı.

Seyirciler tarafından ilgi gören filmin öncesinde seyirciyi selamlayan Yönetmen Barış Pirhasan, festivale katılmaktan mutlu olduklarını belirtti. Başrol oyuncusu Cem Özer de sıcak bir aşk filmi yaptıklarını ifade ederek, festival izleyicilerinin filmi beğenmesini umduğunu söyledi.

Filmin ardından, gazetecilerin sorularını yanıtlayan başrol oyuncusu Cem Özer, çeşitli aksaklıklar nedeniyle sinemalarda istedikleri seyirciye ulaşamadıklarını belirterek, festivalde ödül almayı, ödülle birlikte yeniden filmin sinemalarda izleyiciyle buluşmasını ümit ettiklerini kaydetti.

24.10.2007

Kaynak : AA