PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Toptan ve liderler neden yok


MetinCeylan
04-27-2008, 01:48
http://www2.internethaber.com/images/news/49308.jpg
Toptan ve liderler neden yok
27 Nisan 2008 Pazar 01:19
Gül, jest olsun diye bir liste yaptı ama adını göremeyenler listeyi anlayamadı…



http://www.internethaber.com/images/other/zubeyir.jpg

ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER-ÖZEL


ANKARA/ Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün listesi kafa karıştırdı. Cumhurbaşkanı Gül, 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sırasında Çankaya’da kabul ettiği çocukları birer kartpostal dağıttı. Dağıtılan kartpostallarda ‘unutmayın ki, bugünün büyükleri de dün çocuktu” yazıyordu. Ve kartpostallarda bir ünlünün çocukluk fotoğrafı yer alıyordu.

Kartpostallarda bulunan ünlülerin neden 51 ile sınırlı olduğu belirlenemedi. Askeri kişilik olarak yalnızca Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt’ın fotoğrafının bulunduğu, Başbakan Erdoğan’ın dışında liderlerin fotoğraflarının yer almadığı, TBMM Başkanı Köksal Toptan’ın bile kartpostala giremediği göründü.

Kartpostalda yer alan ünlülerin hangi kritere göre seçildiği, neden bu isimlerin fotoğraflarının kullanıldığı merak konusu olurken, Çankaya Köşkü’nden bazı ünlü siyasetçilerden çocukluk fotoğrafı istendiği ancak buna rağmen kartpostala konulmadıkları da öğrenildi. Bazı isimlerden de fotoğraf istenmesine karşın, daha sonra ‘Gerek kalmadı” denildiği de belirlendi.
kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=138455