PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dört kişiyi öldürdüm dedi teslim oldu


MetinCeylan
04-26-2008, 23:22
http://www.haberaktuel.com/images/news/24255.jpg
26 Nisan 2008 / 23:15
Dört kişiyi öldürdüm dedi teslim oldu
Mersin'in Silifke İlçesi'nde, KKTC'den giriş yapan Ermeni asıllı Rusya vatandaşı Zhora Bozayan eşinin kendisini aldattığı gerekçesiyle 4 kişiyi öldürdüğünü iddia ederek polise teslim oldu. Ancak, iddia doğrulanmadı.

İsveç’te tenis antrenörlüğü yaptığını söyleyen 44 yaşındaki Zhora Bozayan, KKTC'den Türkiye'ye giriş yaptığı sırada Taşucu Beldesi polisine giderek, 2003-2004 yılları arasında eşinin kendisini aldattığını, bu nedenle de 4 kişiyi öldürdüğünü ileri sürdü. Bozayan, cinayetlerden dolayı vicdan azabı çektiğini ve teslim olmak istediğini söyledi. Interpol'de yapılan incelemede herhangi bir kaydı bulunmayan Bozayan, tercüman aracılığıyla alınan ifadesinin ardından sevk edildiği Silifke Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakıldı. Savcılık, Rus vatandaşın Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilerek akıl sağlığının yerinde olup olmadığının belirlenmesini istedi.

İddialarla ilgili inceleme sürdürülürken Bozayan'ın KKTC'de kumar oynayarak bütün parasını kaybettiğini, İsveç'e geri dönmek için bu ülkeye gönderilebileceği düşüncesiyle bu yalanı söylemiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.
kaynak:http://www.haberaktuel.com/Dort-kisiyi-oldurdum-dedi-teslim-oldu-haberi-125928.html