PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erbil Acun'a sarktı


MetinCeylan
04-26-2008, 16:27
http://www2.internethaber.com/images/news/53466.jpg
Erbil Acun'a sarktı
26 Nisan 2008 Cumartesi 16:20
Mehmet Ali Erbil, Acun Ilıcalı'nın bir televizyon starı ya da şovmen olamayacağını iddia etti.

Uzun bir aradan sonra "Çarkıfelek" ile ekranlara geri dönen Mehmet Ali Erbil, Kelebek’e bomba gibi açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı’nın bir televizyon starı ya da şovmen olamayacağını iddia etti.

Son dönemin en popüler sunucusu Acun Ilıcalı. Acun Bey için "Mehmet Ali’nin tahtına oturdu" deniliyor. Siz ne diyorsunuz?

- Böyle bir şeyi söylemek için çok erken. Kimse kimsenin tahtına asla oturamaz. Ben Halit Kıvanç’ın, Erkan Yolaç’ın ya da Orhan Boran’ın tahtına mı oturdum? Bu isimler çok önemli değerlerdir. O değerleri yok sayıp da hemen yerine birini getirmek, o kadar kolay bir şey değildir. Eğer bundan 10 yıl sonra Acun varsa ve her yaptığı program bugünkü gibi ilgi görüyorsa, o zaman oturup "Acun var mı, yapabiliyor mu, başarılı mı, halk tarafından seviliyor mu?" diye tartışırız. Acun bugüne kadar ne yapmış? Biliyorsunuz rehberlik tarzı programlar yapıyordu. Sonra yapım şirketi kurdu, programlar yapmaya başladı. Şu an yaptığı yarışma programı çok dişi bir format, tuttu... Sonrasına bakmak gerek.

Sunucu olarak başarılı buluyor musunuz Acun Ilıcalı’yı?
- Ben Acun’u bir şovmen gibi göremiyorum. Her şeyden önemlisi Acun konuşurken, söylediğinin sadece yüzde 30’u anlaşılabiliyor. Bu durum, bir sunucu için dezavantaj. O yüzden Acun’un sözünü ettiğim sunucular arasında sayılabilmesi için daha çok zaman geçmesi gerek. Belki de çok zaman geçse bile bir Halit Kıvanç, bir Erkan Yolaç olamaz.

Mehmet Ali Erbil olabilir mi?
- Mehmet Ali Erbil asla olamaz! Mehmet Ali Erbil olmak kolay değildir. Türkiye’de televizyon starı belki iki, üç tanedir, bunlardan biri mutlaka Mehmet Ali Erbil’dir. Bu konuda asla mütevazı olmayacağım. Televizyon starı, televizyon yıldızı olmak farklı bir şeydir.
kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=138400

diplomalievkizi
04-26-2008, 18:21
e tabii millete elalemin ***ünü göğsünü gösterdikten sonra pişkin pişkin ben bu alemde tekim demek de bi yürek meselesi...