PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şükrü Saraçoğlu'un üstü kapanıyor


MetinCeylan
04-26-2008, 14:00
http://www2.internethaber.com/images/news/3822.jpg
Şükrü Saraçoğlu'un üstü kapanıyor
26 Nisan 2008 Cumartesi 13:52
Fenerbahçe Yüksek Divan Toplantısı var. Stadla ilgili sevindirici bilgiler verildi.


Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda, bir üyenin, Fenerbahçe Futbol Takımı'nın forvetlerinin güçsüzlüğü nedeniyle Avrupa Şampiyonlar Ligi'nden elenildiği ifadeleri, kulüp yönetim kurulunu kızdırdı. Şükrü Saraçoğlu'nun da üstünün kapanacağı öğrenildi.

Üyelerin faaliyet raporları üzerinde yaptıkları değerlendirmeler bölümünde konuşan Yüksek Divan Kurulu Üyesi Zafer Uzunoğlu, Şampiyonlar Ligi'nden çeyrek finalde elenmenin faturasını forvet oyuncularına çıkardı.

FORVETLERİMİZ GÜÇSÜZ
Uzunoğlu'nun, ''Şampiyonlar Ligi'nden şanssızlığımızdan değil, güçsüzlüğümüzden elendik. Forvetlerimizin güçsüzlüğünden elendik. Kusura bakmayın ama Kezman ile bu iş yürümez. Forvet transferinde dikkat edilmesi gerekir. Sayın başkanımıza bir forvet ilettim, dikkate alındı mı bilmiyorum'' şeklindeki konuşması ortamı gerdi.

Başkan Aziz Yıldırım, yarınki derbi maçı hatırlatarak, şimdi bu konuyu konuşmanın zamanı olmadığını ifade etti. Diğer yöneticiler de söylenerek, Uzunoğlu'na yersiz bir konuşma yaptığı gerekçesiyle kızdı.

Uzunoğlu da bunun yarınki maçla bir ilgisi olmadığını, Galatasaray karşısında alınacak galibiyeti herkes gibi kendisinin de çok istediğini, her şeye bir bahane bulunmaması gerektiğini kaydetti.

Üyelerin konuşmalarına yanıt olarak kulüp ikinci başkanı Nihat Özdemir de yaptığı konuşmada Uzunoğlu'na yanıt vererek, şunları kaydetti:

''Şanssız olarak elendik, güçsüzlükten elendik gibi şeylere katılmıyoruz. Her ortamda bunun bir kilometre meselesi olduğunu ve her geçen yıl daha da yol aldığımızı, bundan daha iyi noktalara gelmek için çalışmalar yaptığımızı ifade ediyoruz. Fenerbahçe forması giyen her oyuncu bizim için değerlidir. Bu kadro bizim kurduğumuz kadrodur ve sonuna kadar bu kadronun başarıya ulaşması için her türlü desteği vereceğiz. Yarınki maçta da bu oyuncular oynayacaktır. Önemli başarıları bu oyuncuların alacağına yürekten inanıyoruz.''

Nihat Özdemir, sarı-lacivertli ekibin Galatasaray karşısında şampiyonluğu getirecek neticeyi alacaklarına inandığını söyledi.

Özdemir, bir üyenin, Fenerbahçe Tatil Köyü yapılması önerisine de yönetim kurulunun yarısının turizm yatırımcısı olduğunu hatırlatarak, ''Bir turizm tesisi 10 yıldan erken zamanda geri ödeme yapmıyor. Gönlünüzü rahat tutun, Fenerbahçe için ekonomik bir yatırım değil'' şeklinde yanıt verdi.

STADIN ÜZERİ KAPANACAK, KAPASİTE 53 BİN 500'E ÇIKACAK


Nihat Özdemir, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılması planlanan yenileme çalışmalarıyla ilgili bilgiler de verdi.

Özdemir, stadın üzerinin tamamen kapatılması projesinin maliyetinin tahmini 10 milyon dolar olduğunu, tribün kapasitesinin 3 bin civarında arttırımı için de 4 milyon dolar gerektiğini kaydetti.

İki proje için UEFA'ya gerekli yazıları yazdıklarını ve eğer izin çıkarsa bu yıl başlayacaklarını bildiren Özdemir, izin çıkmadığı takdirde bir yıl sonra projelere başlayacaklarını kaydetti.

AZİZ YILDIRIM'A 10. YIL PLAKETİ

Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı'nda 10. yılını dolduran Aziz Yıldırım'a şükran plaketi verildi.

Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay ve divan kurulunun diğer yetkilileri Yıldırım için özel hazırlanan plaketi verdi.

Aziz Yıldırım, yönetim kurulunca ve üyelerce ayakta alkışlandı.

Bu arada başkan Yıldırım, toplantıda 100. yıl komitesi başkanı Ender Alkaya'ya plaket verdi.

Diğer yandan, 2008 sezonu için belirlenen havuz giriş ücretleri ve stadın üzerinin kapatılıp kapasitesinin arttırımıyla ilgili proje kabul edildi.



Haber Kaynağı: http://www2.internethaber.com/images/news_source/3.jpg