PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ''Angel'' 23 Kasım'da vizyona girecek


Kalpsiz_
11-23-2007, 03:21
Ünlü Fransız yönetmen Françoıs Ozon'un, İngiliz yazar Elizabeth Taylor'un kitabından uyarladığı ve tamamını İngilizce çektiği ilk filmi ''Angel'', 23 Kasım'da vizyona girecek.

Alınan bilgiye göre, ''8 Kadın'', ''5x2'' ve ''Havuz'' filmlerinin ünlü yönetmeni François Ozon'un İngiliz yazar Elizabeth Taylor'un çok satan romanından sinemaya uyarladığı filmde, Romola Garai, Sam Neill, Charlotte Rampling, Lucy Russell, Michael Fassbender, Jacqueling Tong, Janine Duvitski, Christopher Benjamin, Tom Georgeson, Simon Woods ve Jemma Powell kamera karşısına geçti.

Chantier Film'den alınan bilgiye göre, filmin yönetmeni ve senaristi François Ozon, Elizabeth Taylor'un kitabındaki karakterin ''korkunç'' olduğunu belirterek, yaşadığı en büyük zorluğun Angel'ı sempatik bir karaktere dönüştürmek olduğunu kaydetti.

''Kitaptaki sadistçe yaklaşım çok başarılı ama ben iki saatimi negatif bir karakteri ekranda görerek geçirmek istemeyeceğime karar verdim'' diyen Ozon, Angel'ın rahatsız edici ve çirkin karakter özelliklerine rağmen çekici ve sempatik olmasına özen gösterdiğini anlattı.

15.11.2007

Kaynak : AA