PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Windows 10 Dosyaların Yanındaki Asma Sarı Kilit kaldırma


_SoN_
03-06-2023, 22:27
Soru : Windows 10 bilgisayarım aniden yeni açılan klasör, dosya, Office programlarının hemen üstüne sarı asma kilit koyuyor. Önceden yapılmış bir klasörün ismini değiştirirken de bu kilit tekrar geliyor. Klasöre sağ tıklayıp dosya sahipliğini kişisel yaptığımda geçiyor ama baya bir zaman alıyor PC takılıyor. İnternette araştırdım ve tüm yolları denedim ama bir çözüm bulamadım. Yardımcı olabilecek birileri var mı ?

Cevap : Konuyu açalı yıllar olmuş ve muhtemelen sorununuzu çözmüşsünüzdür. Fakat sorunu yaşayan diğer kişilerin sorunu nasıl çözebileceği ile ilgili bilgi verme gereği duydum. Sizde ki bu sorun muhtemelen klasör veya dosyalarda ki içeriği şifreleme seçeneğinin aktif olmasından kaynaklanıyor. Özelliklerden içeriği şifrelemeyi pasif hale getirmeyi deneyin. Aşağıda ki YouTube videosunun 02:50 dakikasından itibaren yapılan işlemleri Windows'un kurulu olduğu sürücüye uygulamanız yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

video : https://www.youtube.com/watch?v=bMND6l3HCUk

Alıntı : https://www.technopat.net/

Açıklama : video olmaz ve hata verirse aşağıdakini deneyin.

Önce : Bilgisayarım - C Windows kısmına giriyor - Kullanıcılar - Kullanıcı ismimiz neyse ona tıklıyoruz - Masaüstü nü sağ tıklayıp sahipliği kaldır diyoruz.

lensoptikal
03-20-2023, 11:28
çok iyi