PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Two Plus İç Mimarlık Ofisi


Grikedi
01-26-2022, 13:58
Site Adı: Two Plus Architects
Site Adresi: Twoplus.com.tr
Site Konusu: İstanbul mimarlık - iç mimarlık ofisi
Açıklama:

İstanbul’da kaliteli iç mimarlık ofisi arıyorsanız hoş geldiniz. Farklı dekorasyon tarzları yaşam alanlarını daha da güzelleştirebilir. Ancak iç mimarlık ofisleri (https://twoplus.com.tr/) arasında bulunan twoplus.com.tr ‘nin daha profesyonel dokunuşlar yapacağını sizlere söyleyebiliriz. Abartılı aksesuarlar bu tarza uygun değildir. Tek bir renk üzerine yoğunlaşılır ve bu rengin tonlarıyla dekorasyon yapılır.
*
İstanbul’da Kaliteli İç Mimarlık Ofisi

Two Plus, en iyi istanbul iç mimarlık ofisleri (https://twoplus.com.tr/) arasında yer almaktadır. Mimarlık, iç mimarlık, uygulama, danışmanlık gibi tüm konularda kendileri işlerini mümkün olan en iyi şekilde yapıyor. Tüm bu hizmetlerden istanbul mimarlık ofislerinden bir tanesi olan two plus güvencesiyle sizler de yararlanabilirsiniz.

http://twoplus.com.tr/wp-content/uploads/2020/03/twoplus-logo-.png.webp

Çağdaş dekorasyon tarzı: Basitlik ön plandadır ve keskin çizgiler kullanılmaz. Modern ve yumuşak hatların birleşmesiyle harmanlanmış siyah ve beyazın uyumunun yakaladığı bir dekorasyon tarzıdır.
Hip dekorasyon tarzı: Modayı takip eden kişiler bu tarzla beraber döşemelerini gerçekleştirirler.

Kişisel zevklerin ve yaşanılan yerden alınan ilhamlarla da döşenen bu tarz kişiye özel olarak şekilleniyor.

Bohem tarz dekorasyon: Sıcak toprak tonlarının mükemmel ahengiyle beraber dekore edilen bu tarzda beyaz ve nötr renklere yer verilmez. Aksesuarlarda ve kilimlerde sıcak tonlarda renkler ve bol miktarda desen bir araya getirilir.

Eklektik dekorasyon: Farklı dönemlere ait stillerin ve farklı dokuların bir araya gelmesiyle oluşturulur.

Kendi zevkinize göre seçeceğiniz bir rengi birleştirici faktör olarak kullanabilirsiniz.

İskandinav tarz dekorasyon: Basitlik ve sadelik ön plandadır. Renk olarak beyaz ve gri kullanılır, bazı bölümlere pembenin ve mavinin en uçuk tonları serpiştirilebilir. Rahat ve klasik mobilyalar, siyah çerçeveler bu tarzın vazgeçilmezidir.

Sahil evi tarzı: Tam bir sahil havası için yeşil ve mavinin tonlarında tablolar kullanmak bu tarzın bütünleştirici faktörlerindendir. Ahşap mobilyalar ve aksesuarlar bu dekorasyon tarzını oldukça yansıtan detaylardır.

Minimal dekorasyon: Minimal dekorasyonun en önemli özelliği işlevi olmayan hiçbir eşyanın bulunmamasıdır. Modern tarzın en basite indirgenmiş halidir.

Endüstriyel tarz : Boyanmamış tuğlalar ve gri tonlar ortama hakimdir. Sıcak tonlar kullanılmaz.

Tamamlanmamış devam ettirilir bir görünüme sahiptir.

Rüstik tarz: Sıcak ve samimi bir havası vardır. Ahşap aksesuarlar ve mobilyalar en önemli faktörlerdir.

Köy evini anımsatır.
*

naturalfide
03-07-2022, 13:05
Teşekkürler