PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Livu Türkiye Yayıncılık


Grikedi
09-27-2021, 17:24
Site Adı: Akira Ajans
Site Konusu: Livu Türkiye Yayıncılık Ajans
Site Adresi: Akirajans.com
Açıklama;

Livu nasıl para kazanırım? LivU, canlı görüntülü sohbet ve sesli sohbette güçlü ve harika özelliklere sahip harika bir çevrimiçi sohbet uygulamasıdır ve onu yeni insanlarla tanışmak için bir yer haline getirir. Livudan para kazanmak mümkündür.
*
Livu Nasıl Para Kazanırım?

Bağlantının önündeki engelleri kaldırmak için tasarlandı. Ücretsiz görüntülü sohbet, sesli sohbet, yazılı sohbet, yabancılarla konuşma ve 190'dan fazla ülkeden yeni arkadaşlar edinme hizmeti sağlayın. Görüntülü sohbet eşleşmesini başlatmak için ülke veya cinsiyet seçebilirsiniz veya yüzünüzü göstermeden sesli sohbeti başlatmak için dili seçin. Küresel veya yerel olarak gerçekten ilgilendiğiniz birini bulana kadar eşleşmeyi değiştirmek için sola kaydırın.

Birkaç saniye içinde Livu ajans (https://akirajans.com/blog/livu-ajans-nasil-acarim) ile anında canlı sohbete başlayabilirsiniz. LivU ile evden para kazanma fırsatına da sahipsiniz. LivU nasıl para kazanırım sorusuna cevap arıyorsanız Akira Ajans ile iletişime geçebilirsiniz.


http://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_webp,q_glossy,ret_img/https://www.akirajans.com/wp-content/uploads/2019/11/akirajans.png.webp

Öne Çıkan Özellikler


Ücretsiz Canlı Sohbet: Yakındaki veya diğer ülkelerden insanlarla rastgele eşleşmeler. Biriyle tanıştığında ve onu LivU'da arkadaş olarak eklediğinde. Yeni arkadaşlarınız ile istediğiniz yerde ve istediğiniz zaman ücretsiz bir şekilde görüntülü arama, sesli arama, metin sohbetleri gerçekleştirebilirsiniz.

Gerçek Zamanlı Çeviri: Diğer dillerde arkadaşlarınızla sohbet etme konusunda endişelenmenize gerek yok. Gerçek zamanlı ve doğru çeviri daha iyi anlamanıza, farklı bölgesel kültürlerin güzelliğini takdir etmenize yardımcı olacaktır.

Video Filtreleri ve Güzellik Efektleri: Muhteşem görünmek ve görüntülü sohbeti canlı ve ilginç kılmak için çeşitli video filtreleri ve sevimli çıkartmalar. Özgürce sohbet etmek için duygularınızı ifade etmek için kullanabileceğiniz çeşitli GIF ve çıkartmalarla donatılmıştır.

Gizlilik Koruması: Görüntülü sohbetler, herhangi bir garipleşme ihtimaline karşı bulanık bir şekilde başlar; Bire Bir doğrudan görüntülü sohbet size daha fazla gizlilik sağlar, politikamıza aykırı davranan kullanıcıları bildirebilir veya engelleyebilirsiniz; Gizliliğinizi korumak için yazılı sohbet ve görüntülü sohbet geçmişinizi yalnızca sizin için saklayın. Kişisel bilgilerinizi veya tam konumunuzu asla başka bir kişiyle veya üçüncü taraf iş ortağıyla paylaşmayın.

LivU ajans, sizinle dünyanın geri kalanı arasındaki mesafeyi kısaltır. Akira Ajans LivU yayıncılık (https://akirajans.com/blog/livu-yayincilik-ve-kullanimi) konusunda müşterilerine her türlü bilgiyi aktarmaktadır. Tek yapmanız gereken akirajans.com linkine göz atmanız.

vortex1
10-07-2021, 13:36
harika