PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Teknoloji Sitesi


Grikedi
08-18-2021, 23:37
Site Adresi: Faikbas.com
Site Konusu: Teknoloji Sİtesi

Programsız windows 10 nasıl etkinleştirilir? Windows 10 etkinleştirme (https://faikbas.com/instagram-gizli-profilleri-gorme/) nasıl yapılır? Microsoft, Windows 10'u 2015 yılında piyasaya sürdü ve o zamandan beri eski sürümleri olan Windows 7 ve 8'in yerini sessizce aldı. Ancak, Windows 10'un tüm özelliklerinden yararlanmak için onu etkinleştirmeniz gerekir. Etkinleştirmeden, sisteminize kritik güncellemeleri veya uygulamaları indiremezsiniz. Masaüstünü özelleştiremezsiniz. Windows kopyanızı etkinleştirmenizi isteyen mesajlarla periyodik olarak dinleneceksiniz. Windows 10 kopyanızın etkin olup olmadığını bilmek önemlidir. Faikbas web sitesinde Windows ile ilgili tüm makaleleri inceleyebilirsiniz.

http://faikbas.com/wp-content/uploads/2021/01/faikbas-logo1.png
*
Windows 10 Etkinleştirme Nasıl Yapılır?

Etkinleştirmeye yönelik detaylara faikbas.com/programsiz-windows-10-etkinlestirme-2021/ sayfası aracılığıyla ulaşmanız mümkün. Microsoft, Windows 10'un piyasaya sürülmesiyle birçok şeyi değiştirdi. En önemlisi, Microsoft, Windows'u etkinleştirmek zorunda kalmadan yüklemeyi kolaylaştırdı. Buradaki fikir, dolaşımda olan yaygın korsanlığı ve Windows'un kırık sürümlerini azaltmaktır. Resmi sürümü indirerek özgürce kullanabiliyorsanız neden bilgisayarınızda Windows 10'u etkinleştirmeniz gerekir?

Hata Düzeltmeleri ve Yamalar

Windows güncellemeleri yalnızca eskileri güncellemek veya yeni özellikleri zorlamak ile ilgili değildir. Microsoft, bilinen hataları düzelten küçük güncellemeleri sıklık yapar. Bu hatalar, Microsoft uygulamalarının yanı sıra Windows işletim sistemiyle nasıl etkileşim kurduğunuzu etkiler.

Güvenlik Güncellemeleri Önemli

Windows Güncellemeleri ayrıca yakın zamanda keşfedilen virüsler, kötü amaçlı yazılım ve diğer siber tehditler için güvenlik düzeltmeleri içermektedir. Siber suçlular ve bilgisayar korsanları ile savaşmak hiç bitmeyen bir savaş gibidir. Onları asla bitiremezsiniz, yalnızca onları uzak tutabilirsiniz ve Windows güncellemeleri bunu yapmanın en kolay yoludur. Eğer Windows 10 etkinleştirme hakkında daha fazla bilgi almak için https://faikbas.com/ sitesindeki makaleleri inceleyebilirsiniz.

mxeroglu
09-10-2021, 16:12
güzel

vortex1
10-07-2021, 13:36
harika