PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tahliyeler İçin Plan Proje


Grikedi
08-17-2021, 22:12
Site Adı: Tahliye Projesi
Site Adresi: Tahliyeprojesi.com
Site Konusu: Acil durum ve tahliye planı hizmetleri
Açıklama:

Acil tahliye planlamasında yapılması gerekenler nelerdir? Acil bir olayı çevreleyen ilk anlar çok önemlidir. Ne de olsa, tesisinizin güvensiz olduğu düşünülürse, sınırlı zamanınızı, saat yavaşlarken nasıl tepki vereceğinizi anlamaya çalışmakla mı harcamayı tercih edersiniz, yoksa önceden belirlenmiş bir tahliye planı ile hemen başlamayı mı tercih edebilirsiniz.

Bu, yüzeyde açık bir cevap olarak varsayımsal bir soru gibi görünse de, gerçek şu ki, birçok kuruluş tahliye planlarını oluşturma ve uygulama konusunda çok yetersiz kalıyor. Nereden başlayacağınızı mı merak ediyorsunuz? Bu önemli adımlarla başlayın.

http://tahliyeprojesi.com/wp-content/uploads/2020/09/logo.png

Afetten Etkilenen Tüm Bireyleri Kabul Edin

Çalışanlar, aile üyeleri, müşteriler ve acil durum müdahale ekiplerine kadar pek çok farklı insan afet anında etkilenir. Kapsamlı bir tahliye planı, engelliler ve diğer koşullar sebebiyle yardıma ihtiyacı olanlar dahil olmak üzere tüm insanlar için prosedürleri belirler ve tanır.

Tüm Bileşenler için Roller ve Sorumluluklar Belirleyin

Acil durumlar meydana geldiğinde, özellikle de kimse ne yapması gerektiğini veya kimin sorumlu olduğunu bilmiyorsa, kaos hızla ortaya çıkabilir. Tahliye emri verme ve doğrudan tahliye etme yetki ve sorumluluğuna sahip belirli çalışanları görevlendiren net bir komuta zinciri belirlemek, karışıklığı en aza indirebilir. Personel ayrıca tüm çalışanların muhasebesini yapmak, yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmek ve kritik operasyonları kapatmak gibi diğer kilit görevler için de atanmalıdır.

Rutin İncelemeleri ve Güncellemeleri Planlayın

Acil müdahale planlaması statik değil dinamiktir. Değişiklik gereken alanları belirlenmesi için planlarınızı düzenli olarak gözden geçirmeniz gerekir. Hangi yönlerden sorunsuz gittiğini ve hangilerinin gitmediğini öğrenin ve planınızı bu zayıf ve güçlü yönlere göre gözden geçirin. Profesyonel tahliye planları oluşturmak isterseniz https://tahliyeprojesi.com/ (https://tahliyeprojesi.com/) a girerek bilgi edinebilirsiniz.

mxeroglu
09-10-2021, 16:12
güzel

vortex1
10-07-2021, 13:37
harika