PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Banyo Mutfak Tadilatı


Grikedi
06-23-2021, 01:34
Site Adı: Aglo Mimarlık Ofisi
Site Adresi: Aglo.com.tr
Site Konusu: Anahtar teslim tadilat, banyo mutfak tadilatı, mimarlık ofisi
Açıklama:

İstanbul banyo mutfak tadilatı (https://aglo.com.tr/mutfak-tadilati) firması arıyorsanız hoş geldiniz. Evinizin en değerli köşesinden biri olan mutfaklar özellikle bayanların zamanlarının çoğunu mutfak da geçtiği için mutfaklarının modern ve kusursuz bir mutfağa sahip olması gerekir. Mutfak tadilatı yapıldığında kendi zevkinize ve hayal ettiğiniz tasarımlara göre dizayn ettiğiniz, bir mutfağa sahip olmak sağlığınızı ve psikolojinizi rahatlatacaktır.

http://aglo.com.tr/madmin/lib/images/sayfalar/23-hakkimizda.jpg

Mutfak Tadilatı Ve Maliyeti Ne Kadar Tutar

Evinizin eskiyen bölümleri en çok mutfak alanlarında yaşanmaktadır. Haliyle bu alanlar zamanı geldiğinde tamirat ve tadilat gereken alanlardır. Daireniz eski yapısı muhtemelen mutfağınızın su tesisat demir borulardır. Demir borular uzun yıllar kullanıldığı zaman çürüme oluşmaktadır.

Mutfak tadilatlarında AGLO Mimarlık firması demir boru tesisatlarını komple kaliteli plastik borularla değiştirmektedir. Bina girişlerinde ana borular alarak komple değişim yapılması gerekmektedir. Bu işlemlerde mutfak tesisatı da dahil olması gerekir. Yenileme ve tadilat yapılan evde 2 önemli ve değişmesi gereken bölüm bulunmaktadır.

Birincisi mutfak tesisatı, diğeri ise elektrik tesisatıdır. Mutfağınızın ve dairenin komple elektrik tesisatı kontrol edilip yenilenmesi ve değişmesi gerekir. Bu yenileme ve değişim işlemleri kesinlikle işi konusunda uzman ustalar tarafında yapılması gereken gerekir. AGLO Mimarlık mutfak tadilatları dışında banyo tadilatı (https://aglo.com.tr/banyo-tadilati) işlemlerini anahtar teslim tadilat (https://aglo.com.tr/istanbul-anahtar-teslim-tadilat) olarak müşterilerine sunmaktadır.

İstanbul Banyo Mutfak Tadilatı Firması

İstanbul banyo ve mutfak tadilatı firması denildiğinde akla ilk gelen firmalardan bir tanesi aglo.com.tr ‘dir. AGLO Mimarlık firmasına bu gibi tadilatlardan yararlanmak için hemen iletişime geçebilirsiniz. AGLO Mimarlık yetkilileri sizlere mutfağınızın veya banyonuzun ölçüleri ve yapılacak işlemlere göre maliyet tutarını aktarmaktadır.