PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Valorant vanguard hatası (shadow defender)


Kalpsiz_
06-18-2021, 21:47
https://internetcafeciler.net/league...tml#post972956

konuyu takip edip son mesajda yazdığımı uygulayabilirsiniz.

konudan alıntım.


Konudaki yönergeleri takip edip bu oyunu servere kurdum, daha sonra diğer oyunlarda yaptığımız gibi serverde çalıştırdım, benim gibi store 2,5 kullanan diskli arkadaşlar, oyunu cilentte bir kere shadow defenderi pasif hale getirip çalıştırmalrı gerekiyor, yoksa oyunun güvenlik yazılımı uyarı verip masayı yeniden başlatmamızı istiyoru, bu kata ilk çıktığından bu yada çözüm için bazı yollar denedim, nette olan önerileri uyguladım ama yinede shadow defenderi aktif hale getirdiklerince bu hatayı yine alıyordum, en sonunda shadow defender de bazı dosyaları devre dışı bırak seçeneği var, o kısımdan cilenntteki riot games e ait dosları seçip onayladım, bu dosyaları shadow defender de devre dışı bırakmış oldum, böylece shadow defenderi aktif yapsamda güvenlik uyarısını almıyorum, benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar bu yolu uygulayabilirler. Kolay gelsin.

CEVAP :
Windows klasörü altında bulunan

vgkbootstatus.dat

dosyasını shadow defender da koruma dışı bırakmanız (dışlamanız) yeterli olacaktır. Oyun sorunsuz çalışır.

Bu dosya Vanguard boot kontrolü içindir ve bu dosya üzerinden sisteme virüs bulaşmaz. Üzerinde değişiklik olsa bile Vanguard dosyayı silecek ve yenisini oluşturacaktır.

c:/programdata ve %appdata% altındaki klasörleri de mklink ile server üzerinde konumlandırdığımdan dolayı doğrulama olayı da kendiliğinden çözülmüş olmaktadır.

grean
11-19-2021, 19:47
Çok teşekkürler işe yaradı

senlikooyciling
01-13-2022, 19:11
Teşekkürler

arinarslan
05-19-2022, 16:40
teşekkür ederim