PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Güncel Film Önerileri - Filmonerileri.org


Grikedi
01-18-2021, 22:20
Web Site Adresi: Filmonerileri.org
Web Site Konusu: Güncel film önerileri

Gelişen teknoloji, günümüzde çok sayıda yeniliği de beraberinde getirdi. Özellikle film kameraları, çok üstün özelliklere sahip olabiliyor. Ve çekimlerin düzenlenmesi son derece üstün programlarla gerçekleşebiliyor. Bu gibi unsurlar günümüzde kaliteli film sayısını arttırıyor. Ancak yine de, çoğu film izleyicilerine hayal kırıklığı yaşatabiliyor. Peki memnun kalabileceğiniz, kaliteli filmler nasıl bulunur?

Güncel Film Önerileri Sitesi

Film önerileri sitesi, filmonerileri.org, adından da anlaşılabileceği gibi birbirinden güzel filmleri tek bir çatı altında bulabileceğiniz bir sitedir. Film izleme alışkanlığınız nasıl olursa olsun, tavsiye etmiş olduğumuz bu site aracılığıyla sizler de çok kolay bir şekilde beğenebileceğiniz film ya da filmleri bulabilirsiniz. Birbirinden güzel film önerileri (https://www.filmonerileri.org/) filmonerileri.org ‘da sizleri bekliyor.

EPHESUSWAR
01-21-2021, 15:45
sdfsdf

EPHESUSWAR
01-21-2021, 15:45
✅★█★█▓★ EPHESUSWAR★▓█★█ ★✅PK SERVER █▓ 83/1 NP VER İTEM AL ★ MANNER VER KC AL █▓✅ OFFICIAL: 2 ŞUBAT SALI 20:00 ✅█▓

nerveblox
01-26-2021, 14:05
NerveBlox is an AI-driven decision support solution to help anesthesiologists practice peripheral nerve block (PNB) faster.

https://nerveblox.com/
(https://nerveblox.com/)
NerveBlox is able to capture real-time images from any ultrasonography (US) device. The captured images are then processed by state-of-the-art artificial intelligence algorithms and all of the anatomical landmarks are automatically labelled for the user. You can inquire about NerveBlox Clinic for a comprehensive solution.

Nerveblox (https://nerveblox.com/)

tekdezdezenfekt
02-03-2021, 16:11
Süper konu teşekkürler

kurbik
02-06-2021, 21:41
Hoşgeldiniz. GevGev (https://www.google.com/url?q=https://gevgev.com)yeni kurulan bir blog sitesidir. Mantık olarak sosyal medya tarzında işleyen içeriklere sahiptir, yani içerikler sitenin sahipleri tarafından değil siteye üye olan ve kullanan kişiler tarafından üretilmektedir. Bu sayede bir çok farklı konuda kopyala yapıştır ya da sadece çeviri içerikler yerine yazarların kendilerinin oluşturduğu kaliteli içerikleri sunmayı hedeflemektedir. Sitede yazı yazmaya başlamak için hesabınızı oluşturmanız yeterli daha sonra kullanıcı menüsünde bulunan yazı paylaşma butonu ile girip istediğiniz konu hakkında harika yazılar ortaya çıkarabilirsiniz.



Şimdiye dek onlar yazdı sen okudun şimdi işler değişiyor sen yaz herkes okusun! Yapman gereken tek şey siteye girip üye olmak hemen tıkla (https://www.gevgev.com/) ve teknoloji, edebiyat, sanat, diziler ve filmler gibi bir çok farklı konuda diğer yazarlar tarafından yazılan yazıları okumaya başla ya da daha iyisi okunan yazıların sahibi ol!

Girip siteyi ziyaret eden arkadaşlarım için söylüyorum fikirlerinizi belirtirseniz ve eksik ya da hatalı gördüğünüz yerleri paylaşabilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden değerli zamanınız için çok teşekkürler.